2777
2789
عنوان

مخالفت کردن

147 بازدید | 11 پست

سلام من امسال قرارشدبرم بالای خونه مادرشوهرم روبسازم خونشون ام ی منطقه پایین شهره موافق بودن خودشون همیشه میگفتن عاشق اینن پیش ماباشن بخاطربچم پدرشوهرم دیوونه بچمه وهی میگه زندگیم براایهان حالاامروزشوهرم رفته مسالح بگیره بحث سندشده ک ب اسم خودمون کنن پدرشوهرم گفته نه اجازه فروش ندارین برادرشوهرمم میگ محکم کاری کنین ک منم بسازم الانم ناراضیه میگ نمیزارم ب اسمتون بشه خودشم پول نداره بسازه عوضی حالامن امروزاثاث کشی داشتم چیکارکنم راضی شن ب اسممون شه اگ نشه بعدامیتونن ببرن چیزی روک ماخرجش کردیم

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

کاش همسرتون از قبل  صحبت هاشونو میکردن  ک  تکلیف تونم مشخص میشد و بعد تصمیم قاطع برای اسباب کشی میگرفتید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه شماهم بسازین و بنشینید و بقیشون بوان کرایه نشین باشن حق اونا ضایع میشه و شما بدونید زندگی باخانواده شوهر اصلا خوب نیس فردا هم تو تربیت بچتون دخالت میکنن و کلا هرروز درگیریه

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
اگه شماهم بسازین و بنشینید و بقیشون بوان کرایه نشین باشن حق اونا ضایع میشه و شما بدونید زندگی باخانو ...

خب ی برادرداره اون پول نداره بسازه

[QUOTE=97688639] ی برادرداره فقط داغونم بخدا[/QUOTEخب دیگه مشکل چیه طبقه خودتون به نامتون بشه برادرسم وقتی خاست بسازه بنامش بشه اینوه دیگه دعوا نداره که

[QUOTE=97688639] ی برادرداره فقط داغونم بخدا[/QUOTEخب دیگه مشکل چیه طبقه خودتون به نامتون بشه برادرس ...

مامیخوام سبک سازی کنیم خرجی نداره برادرش میگ محکم بسازین ک بشه بعده هامنم بسازم اینطوربایدطبقه پایینم خراب کنیم ستون سازی بشه خرج زیاده

مامیخوام سبک سازی کنیم خرجی نداره برادرش میگ محکم بسازین ک بشه بعده هامنم بسازم اینطوربایدطبقه پایین ...

چه پررو هست بگو پول بزار روش 

کل سند که نه نمیشه به نامتون بشه اما وصیت محضری بشه که هرچی خرج کردیدن بعدا از ارث به نرخ روز بتون بدن اخه دیوانه که نیستن سند کلا به نامتدن کنن پس سهم برادرش چی اینجوری حق خوریه 

شما باید به اندازه پول نصف خونه بشون بدید عدفا که اجازه دادن بسازین اینو بخای حساب کنی ساخت و یاز پایین وظیفه خودتون میشه