2821
2789
عنوان

اینستاگرام

70 بازدید | 6 پست

سلام لطفا جواب بدید دوستان.من نمیدونم چرا من هی ب گروه های ایسنتاگرام ادد میشم..اصن دوس ندارم...پیجمم خصوصیه..فالورم ینفره😐😐اونم دوس صمیمیه کسی دیگرو قبول نمیکنم...میشه راهکار بدید چیکارکنم...مثلا دایرکت میاد فلانی شمارو ب گروهی اضافه کرد...میرم دایرکتا هیچ گروهی نیس...توضیح بدین لطفا...

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

میشه جواب بدید...

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو برنامه های افزایش فالور عضو نشدی؟اونا اد میکنن

نع عزیزم ولی اینستام فارسیه از بازار دان کردم...بنظرت میتونه ازون‌باشه؟

بعید میدونم گلم خو پاک کن از گوگل پلی بگیر خیالت راحت تره

باشه چشم الان...یبار ب ی گروه ناجور ادد شدم اصن خعلی ترسیدم😔😔😔مشکلی پیش نیاد...بخدا تازه رفتم اینستا...هیچیم سرچ نکردم مثلا مطابق با اون منو ادد کنن ب گروهیی...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز