2777
2789
عنوان

دلم از دنیا گرفته

286 بازدید | 15 پست

خیلی تنهام 

نه خواهری

نه دوستی 

خیلی افسرده شدم 

اطرافیانم چشم  دیدن من و همسرم ندارن 

هر وقت وسیله تازه می‌خریم همه قیافه میگیرن 

خیلی دلم گرفته 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر کن شوهر خوبی داری.میدونی بنظر من ادم خانواده بد وهمسایه بد ودوستای بد وقیافه زشت همه چیش بد باش.ولی ولی ولی شوهرش خوب باشه کافیه.این حرف دلمه بخدا

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...
بله همسرم خوبه  اما خیلی درگیر کارشه من تنهام

میفهممت اما بازم کنارته.اگر درگیر کارشه خداروشکر که بفکر اینده شماست.میدونم زنی نیاز به محبت داری درکت میکنم اما هرچقدر تلقین بد کنی هموم میشه گلم.بازم دستاشو بگیر اروم شی.همیشه شیطون نمیزاره ادم احساس خوشبختی کنه.الان کارم به جدایی رسیده با اینکه خیلی عذاب کشیدم دلم برای یه لحظه نگاهش تنگ شده با اینکه درد کشبدم بازم میگم هیچکس شوهر ادم نمیشه هیچچچچکس..عزیزم خدارو داری.بچت هست.بی کس اونیه که نه پدر داره نه خانواده نه همسر نه بچه.

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...