shadiiib مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1041 عنوان سوال از زنان 276 بازدید | 18 پست تاحالا برای کسی پیش اومده عفونت واژن بگیره و بعدش متوجه بشه بارداره؟یعنی ۱٪ امکان این هست که تو فته ی اول یا دوم بارداری که هنوز متوجش نشدی عفونت بگیری؟ 1398/04/27 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadiiib مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1041 در حین بارداری خیلی ها عفونت دارن ربطی نداره از کجا متوجه بشم باردار هستم یانهبی بی چک نشون میده؟داروها و شیافی که استفاده میکنم مضر نیست؟
shadiiib مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1041 میشه خب درمان داره.بشین تو آب و جوش شیرین.ضرر نداره مرسی که گفتی عزیزم این راه رو نمیدونستمتاثیرش برای درمان زیاده؟چون خارشش رو نمیتونم تحمل کنم اذیتم میکنه
shadiiib مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1041 منم عفونت دارم ولی باردارم علائم عفونتت رو میشه بگی عزیزمخارش هم داری؟
۱۳۵۶ عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6525 علائم عفونتت رو میشه بگی عزیزم خارش هم داری؟ آره هم خارش هم سوزش هم بوی بد واژن الان خداروشکر خیلی بهترم فقط گاهی اوقات خارش و سوزش میگیرتم خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
خدارودارم۶۶ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1614 استار ببخشین سوالمو اینجا میگم من بعد پریود عفونت گرفتم بعد ی چیزی شبیهه مخاط همراه با رگ خونی چی میتونه باشه تا حالا اینجوری نشدم گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش
shadiiib مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1041 آره هم خارش هم سوزش هم بوی بد واژن الان خداروشکر خیلی بهترم فقط گاهی اوقات خارش و سوزش میگیرتم خداروشکر که بهتری عزیزمبرای درمان چکار میکنی که ضرر نداشته باشه
شیدا۱شیدا عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5304 از کجا متوجه بشم باردار هستم یانه بی بی چک نشون میده؟ داروها و شیافی که استفاده میکنم مضر نیست؟ دارو فقط میتونی کلیرترامازول یک درصد اون بیرون واژن نه دارو بخور نه شیاف نه جوش شیرین
۱۳۵۶ عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6525 خداروشکر که بهتری عزیزم برای درمان چکار میکنی که ضرر نداشته باشه مرسی گلم..واس درمان دکتر بهم پماد کلوتریمازول بهم میداد ک فقط ی ذره اپلیکاتورش میدادم میرفت داخل ک فشار ب رحم نیاد تا ی هفته استفاده کردم خوب شدم واس خارش داده بود اینو خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
shadiiib مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1041 استار ببخشین سوالمو اینجا میگم من بعد پریود عفونت گرفتم بعد ی چیزی شبیهه مخاط همراه با رگ خونی چی می ... کلا عفونت بعد از پریود و در زمان پریود بیشتر اتفاق میوفتهولی این مخاطی که میگی رو تاحالا نشنیدم
خدارودارم۶۶ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 1614 کلا عفونت بعد از پریود و در زمان پریود بیشتر اتفاق میوفته ولی این مخاطی که میگی رو تاحالا نشنیدم والا منم ن شنیدم ن دیدم تا حالا😪 گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش
shadiiib مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1041 دارو فقط میتونی کلیرترامازول یک درصد اون بیرون واژن نه دارو بخور نه شیاف نه جوش شیرین مرسی که گفتی عزیزم