2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

149 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوب هستین؟من دیروز رفتم سونو برای قلب جنین ک ببینن تشکیل شده یا نه خداروشکر تشکیل سده بود ۱۵۴تا در دقیقه میزد.میخوام ببینم این درسته ک جنسیت جنین به تعداد ضربانش ربط داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا من هردوتا بچه هام تو ی سن بارداری ۱۶۵ به بالا بودن اولی دختره دومی پسر....جوش شیرین و انجام بده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

تقریبا تو فامیل ها هرکی پایین بوده دختر  بالا بوده پسر بود  حتی برای پسر دختر خودم  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

نه هیچ ربطی نداره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

فک نکنم ربط داشته باشه من وقتی رفتم برای تشکیل قلب شش هفته۱۲۹بود چهار روز بعد حس میکردم بچم سقط شدم خیلی نگران بودم دوباره رفتم سونو دیگه دادم۱۵۹بود بعد از اون هم هرچی دادم بالای ۱۶۰بچم پسر