2821
2789
عنوان

مادر که باشی......

328 بازدید | 8 پست

حال این روزهای من گفتم شاید کسی هم مثل من باشه این متنش به دلم نشست یعنی انگاری حرف دلم بود شما چطور

سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم  هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢

بنظرم اومد منظور بیشتر شوهره تا اطرافیان طعنه زن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکرکنم منظورش مادرشوهره

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

نه دیگه میکه توفراموش کردی روزهای مادری خودت را

سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم  هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢
😻👏👏👏ما چاکر همه مادرای گل اینجام هستیم😎

مرسی عشق جانننن😎😍😘

نه دیگه میکه توفراموش کردی روزهای مادری خودت را

بله خوندم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من فکرکنم منظورش مادرشوهره

برامن که مادرم اینجوره بچه هامو خیلییییی میخواد وهمشم بهونه میگیره چرااینکارو کردی اونکارو نکردی چرا بجه ها لاغرن و......