2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

2179 بازدید | 21 پست

دوستان کسی درخانوادش تجربه تلخ سرطان رحم یاسرطان دیگه ای داشته؟

باشیمی درمانی خوب شده؟من کسی روندیدم کاملا باشیمی درمانی خوب بشن فقط ادمو داغون میکنه

من همکارم داشت ولی تو مراحل اولیه فهمیدن و ایشون رحمشو دراورد و بعد هم دارو مصرف می کرد ، خوبن فعلا عزیزم ولی هرچندماه چکاپ میشن ودارو میخورن

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیمارشدن مادر اونم این نوع خیلی سخته مادر من سه سال مبتلا به این بیماری هستن واقعا هر روز و شبم شده کابوس خیلی سخته انشالله که شفا پیدا کنن مادر من حالش خوبه سینشون بود که مراحل اولیه بود شیمی و پرتو شدن سال نودوپنج

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

عزیزم مادر من سرطان رحم داشتن ...رحم و تخمدان خارج کردن و شیمی درمانی و پرتو درمانی شدن ...دارو مصرف میکنن و چکاب میشن دایما ..‌دکتر گفته بر طرف شده اما باید تحت درمان باشند دایما ...و شما باید به بیمار روحیه بدید و کنارش باشید بیشتر برا بیمار سخته ...

علایمش چی بود مادرتون  تورخدا جواب بده؟؟

دست زدن یچیزی تو سینه حس کردن که زیر پوست بود فقط و فقط همین که رفتیم دکتر بعد از سونو گفتن تومور بعدم نمونه برداری و عمل و .....

به مدته زیر بغلم سمت چپ درد میکنه نه همیشه گاهی اوقات خ میترسم

میگن که درد علائمش نیس

خدا نصیب هیچکس نکنه. ایشالا که همه تنشون سالم باشه و اگر قرار به مرگ هستش هم بدون درد و مرض و رنج بمیریم. من این مطلب رو در مورد درمان شیمی درمانی دارم. اینکه دکترتو خوب انتخاب کنی میتونه تاثیر بذاره چون خیلی از دکترا دوز و کم و زیاد میزنن و نه کمک به درمان میکنن بلکه زودتر یارو رو میرسونن پای گور. من بخاطر اینکه مادر بزرگم سرطان سینه داره اینستای دکترشو فالو کردم که از مطالبش بخونم و اطلاعاتمو بیشتر کنم برات میذارم شاید جواب سوالاتو پیدا کردیhttps://www.instagram.com/dr.farshid.arbabi