2777
2789
عنوان

پولدارا

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 27 پست
اوووف منكه ماهي ١٤ ميليون گوووشت ميخورم فقط

واه واه چه حرفا.....

فکر کردی نفهمیدم از سر حسودی گفتی؟

😂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته درست ميگي متوسطه نه پولدار چون الان مثلا يه اپارتمان نوساز ٢٥٠ متري تو شهرك غرب ١٢-١٠ ميليارده ...

ببین پول پول میاره اگه ماهی صد وپنجاه میلیون  فقط به عنوان درامد داشته باشی میتوانی باهاش کار کنی سود کنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
واه واه چه حرفا..... فکر کردی نفهمیدم از سر حسودی گفتی؟ 😂

اين سايت هميشهههه به من حسوودي ميكرده همتون ميخواين جلب توجه كنين براي نازنين😐😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نه تو يه كشور عربي يه ماموريتي بهش دادن تو يه شركت معتبر كه خوب پول ميده،چون كارش تخصصي هست كه كمتر ...

پس بیخیال عزیزم صد وپنجاه درامدشه اما بدون محاسبه  هزینه هاش که با اونا هم تو همین حدود هزینه داره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اين سايت هميشهههه به من حسوودي ميكرده همتون ميخواين جلب توجه كنين براي نازنين😐😂

اعتماد به نفس داره میریزه...میریزه...میریزه🤣

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه تو يه كشور عربي يه ماموريتي بهش دادن تو يه شركت معتبر كه خوب پول ميده،چون كارش تخصصي هست كه كمتر ...

تو چه حوزه ای هست مگه 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

اعتماد به نفس داره میریزه...میریزه...میریزه🤣

از زمين و اسمون و... داره ميريزه😂😂😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نامسلمون ماهي ١٥٠ ميليون متوسطه؟؟؟😐من يچيزي ميگم چون دارم مسخرم ميكنممم تو چرا جدي ميگيري

به خدا جدي ميگم ،درسته كه ١٥٠ ميليون رو اگه بخواي فقط بخوري و خرج كني خيليييييي هست

ولي حساب كن كسي كه پولداره چند تا خونه ي خوب و بزرگ تو مناطق بالاي شهر داره ،باغ و ويلا و ماشين هاي لاكچري داره و ... 

ولي كسي كه هيچي نداره فقط ماهي ١٥٠ داره يعني ميشه سالي حدود يك ميليارد و نيم( حالا مقداريش هم خرج ميشه ديگه) 

و سالي يك ميليارد و نيم ده سال طول ميكشه تا بشه ١٥ ميليارد. يعني قيمت يا اپارتمان ٣٠٠ متري تو مثلا شهرك غرب،حالا اينم در نظر بگير كه تا ١٠ سال ديگه قيمت اپارتمانه كه ثابت نميمونه يعني تا اين پولش بشه ١٥ ميليارد اين اپارتمانه هم شده ١٠٠٠٠ برابر

به خدا جدي ميگم ،درسته كه ١٥٠ ميليون رو اگه بخواي فقط بخوري و خرج كني خيليييييي هست ولي حساب كن كسي ...

نه ديگه ايشون ميتونه توو٥.٦ ماه بره يه خونه نسبتا خوب بخره 

بعد ١سال يه خونه بخره توو منطقه نسبتا خوب. و......

اگه قرار باشه ملك بره بالا اين خونه ها هم طبيعتا ميره بالا 

اگه بخدا ٥٠٠ ميليون بزاره بانك و سود بگيره باز مزاياي خودش 

بخواد يه بيزينس راه بندازه با پول ٢ سالش بازم درامد خودشو داره

مغزشو داشته باشه توو چندسال بارشو بسته

خواستگارته عزیزم ؟

نه گلم من ١٠ ساله ازدواج كردم،كسي از اشناها اين موقعيت شغلي براش پيش اومده من خيلي به نظرم درامدش زياد اومد ولي بعد كه فكر كردم ديدم چون اين هيچي نداره بايد از صفر شروع كنه به زندگي متوسط ميتونه مهيا كنه خيلي هم پولدار نميشه

تو چه حوزه ای هست مگه 

مهندس هست ولي جزو نخبه ها هست كه كلي طرح و اختراع داشته و كارهاي تحقيقاتي كرده و خودش بايد بره طرح هاش رو اجرا كنه و ... مهندس معمولي نيست كه براي جايي كار كنه،جزو مخترعين هست