ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من کاملا راجع به شخصیت هیستریو نیک اطلاع دارم و خصوصیاتش رو میدونم هیستریونیک یک نوع اختلال شخصیت هست که افراد مبتلا دارای شخصیت نمایشی هستند . اگر زن هستند میل به اغواگری دارند و ور واقع بیشتر از حد لوندی ودلبری میکنند ولی نه خطرناک نیست . ا،ر اطلاعات بیشتر ومفصل تری میخوای به من بگو
قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز در انتظار نوای شادی بخش اولین گریه ی نوزادیست .
چرا میگین سخته اغلب اختلال شخصیت ها با روان درمانی اصلاح میشن مگه شخصیت های پارانویید و ضد اجتماع .
قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز در انتظار نوای شادی بخش اولین گریه ی نوزادیست .
ببین من در مورد این اختلال کار کردم . در واقع مبشه گفت یک مقدارش در خانوم ها طبیعی هست همون تمایل به عشوه گری و دلربایی که در وجود زنها هست ولی کمتر و بیشتر داره ولی زمانی اختلال به حساب میاد که موجب اسیب شخص به خودش بشه یعنی جوری باشه که نا مناسب جلوه گنه . خوب اینجور ادمها خیلی نیاز دارند که در کانون توجه باشن و تایید بشن و اگر اینگتوجه رو نگیرن دچار تشویش میشن
این افراد ممکنه گاهی الم شنگه راه بیندازند و واکنش های مبالغه امیزی نشون بدن .برای این افراد جذابیت های ظاهری خیلی مهم هست و دوست دارن دیگران از اونا تعریف کنن . مشکل دیگه این هست که اونا احساساتی وهیجانی هستند ولی احساساتشون سطحی هست . این افراد خیلی تلقین پذیرن و به راحتی تحت تاثیر عقاید دیگران قرار میگیرند
از نمونه هاش میشه به شخصیت بلانش در اتوبوسی به نام هوس و تا حدودی به شخصیت اسکارلت در برباد رفته اشاره کرد .