2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعاتی داری راجع بهش؟ خطرناکه؟

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اختلال_شخصیت_نمایشی 

اینجا خوب توضیح داده

خطرناک نیست غالبا 

مهرطلب و توجه طلب هستند

با بالا بردن عزت نفس بهتر میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اختلال_شخصیت_نمایشی   اینجا خوب توضیح داده خطرناک نیست غالبا& ...

ممنون عزیزم . از مادرتون امکانش هست اطلاعاتی بگیرید؟ این اختلال مثل اختلال شخصیت مرزیه؟

من امیدی تازه میخواهم
ممنون عزیزم . از مادرتون امکانش هست اطلاعاتی بگیرید؟ این اختلال مثل اختلال شخصیت مرزیه؟

مادرم الان سفر هستند

نه نول شخصیت مرزی نیست

شخصیت مرزی احتمال خودکشی اینا داره 

این اختلال فقط تهدید به خودکشی داری نهایتا

حتی درمان دارویی نداره

جدیدا با طرحواره درمانی خیلی بهبود گزارش شده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم من کاملا راجع به شخصیت هیستریو نیک اطلاع دارم و خصوصیاتش رو میدونم هیستریونیک یک نوع اختلال شخصیت هست که افراد مبتلا دارای شخصیت نمایشی هستند . اگر زن هستند میل به اغواگری  دارند و ور واقع بیشتر از حد لوندی  ودلبری میکنند  ولی نه خطرناک نیست .  ا،ر اطلاعات بیشتر ومفصل تری میخوای به من بگو

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 
درمانش سخته حالا کی متلاست

چرا میگین سخته اغلب اختلال شخصیت ها با روان درمانی اصلاح میشن مگه شخصیت های پارانویید و  ضد اجتماع .

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 
عزیزم من کاملا راجع به شخصیت هیستریو نیک اطلاع دارم و خصوصیاتش رو میدونم هیستریونیک یک نوع اختلال شخ ...

ببشتر بگو؟ با تست میلو اگه درست گفته باشه تشخیص داده شده. این تست چقدر میتونه درست باشه؟

من امیدی تازه میخواهم

ببین  من در مورد این اختلال کار کردم . در واقع مبشه گفت یک مقدارش در خانوم ها طبیعی هست همون تمایل به عشوه گری و دلربایی که در وجود زنها هست ولی کمتر و بیشتر داره ولی زمانی اختلال به حساب میاد که موجب اسیب شخص به خودش بشه یعنی جوری باشه که نا مناسب جلوه گنه . خوب اینجور ادمها خیلی نیاز دارند که در کانون توجه باشن و تایید بشن و اگر اینگتوجه رو نگیرن دچار تشویش میشن

این افراد ممکنه گاهی الم شنگه راه بیندازند و واکنش های مبالغه امیزی نشون بدن .برای این افراد جذابیت های ظاهری خیلی مهم هست  و دوست دارن دیگران از اونا تعریف کنن . مشکل دیگه این هست که اونا احساساتی وهیجانی هستند ولی احساساتشون سطحی هست . این افراد خیلی تلقین پذیرن و به راحتی تحت تاثیر عقاید دیگران قرار میگیرند

از نمونه هاش میشه به شخصیت بلانش در اتوبوسی به نام هوس و تا حدودی به شخصیت اسکارلت در برباد رفته اشاره کرد .