2777
2789
عنوان

قرص لتروزول

167 بازدید | 21 پست

خانوما کیا لتروزول مصرف کردن برایه بارداری ؟ایا نتیجه گرفتن؟؟اگه اره بعد از چند ماه؟؟؟

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭

بله بوده

دوستم استفاده کرد

یک ماه دوفاستون همراهش خورد

ماه بعدم پودر اینوفولیک

الان بارداره ولی هنوز سونوی قلب و ایناشونرفته

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
من این ماه مصرف کردم امروزم تستم مثبت شد به لطف خدا

واقعااات خوش به سعادتتتت.کلی مبارکهههه.روزی چندتا قرص خوردی؟؟

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستم بعدسه ماه باردارشد

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
بله بوده دوستم استفاده کرد یک ماه دوفاستون همراهش خورد ماه بعدم پودر اینوفولیک الان بارداره ولی ...

منم ۲۹تاریخه پریودمه.از روز ۳باید لتروزول بخورم تا ۵شب

دوستم بعدسه ماه باردارشد

منم دکتر برام اندازه ۳دوره قرص داده 

واقعااات خوش به سعادتتتت.کلی مبارکهههه.روزی چندتا قرص خوردی؟؟

فدات انشاءالله قسمت همه منتظرا من بعد از نزدیک سه سال مادر شدم ولی باورم نمیشه هنوز روزی دوتا از 3تا7 پری

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
فدات انشاءالله قسمت همه منتظرا من بعد از نزدیک سه سال مادر شدم ولی باورم نمیشه هنوز روزی دوتا از 3تا ...

منم ۸ماهه که منتظرم.حالا دکتر گفت اگه خیلی طولانی شه واسه همسرم ازمایش مینویسه

عزیزم سعی کن خارجیشواستفاده کنی عوارضش کمتره

برام حتما دعا کنید

منم دکتر برام اندازه ۳دوره قرص داده 

ببخشید آمپولم براتون نوشته؟

یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه
بله. من. اولین دوره مصرف باردار شدم. دوقلویه. هنوز قلبشون تشکیل نشده. برام دعا کنید خییییییییییلی نگ ...

اخی عزیزممممم کلی مبارکه ایشالا صحیح و سالم به دنیا بیان😘😘😘

ببخشید آمپولم براتون نوشته؟

نه فعلا فقط گفت قرص رو بخورم روز ۱۳سیکلم برم سونو برایه سایز فولی بعدش جوابشو ببرم براش.امپول چی باید بده؟؟