2777
2789

من باید بیام تهران مصاحبه واس دکترا

میخوام ی خانه معلم بگیرم واس اقامت‌

تو‌محدوده دانشگاه علوم‌تحقیقات جایی رو‌میشناسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکباتان دورتره. ولی نه خیلی زیاد. 

ی سوال دیگه اینکه من ترمینال جنوب پیاده میشم عزیزم از اونجا به مرزداران یا شهرک اکباتان خط مترو داره؟ چون خیلی دوره مسیر

ی سوال دیگه اینکه من ترمینال جنوب پیاده میشم عزیزم از اونجا به مرزداران یا شهرک اکباتان خط متر ...

من چندین ساله نرفتم ولی فکر کنم مترو داشت واسه اکباتان. البته یادم نمیاد باید خط عوض کنی یا نه. اونم نمیدونم کجای اکباتانه احتمالا یه ماشین دیگه هم باید سوار شی تا محل اقامتت. 

مرزداران تا جایی که من میدونم مترو نداره. باید مترو اریاشهر پیاده شی .

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

امیدوارم مصاحبه موفقی داشته باشی. 

یه ساعتی زودتر راه بیفت همیشه احتمال ترافیکو بده. اگه صبح مصاحبه داری چه از اکباتان چه از مرزداران به سمت علوم تحقیقات ترافیک نداری ولی اگه بعدازظهره حساب ترافیک سنگینو بکن. 

اگه مرزداران رفتی تا سر اشرفی که بیای اونجا اتوبوسای بی ارتی هست که خط ویژه داره و تو ترافیک نمیمونی. اتوبوسشم کولر داره از تاکسی گذری بهتره.

تو خود دانشگاه علوم تحقیقات هم باید اتوبوس سوار شی بری تا مقصدت. حساب معطلی اونم بکن.

اگه خیلی هزینه اذیتت نمیکنه واسه روز مصاحبه یه تپسی اژانسی چیزی بگیری بهتره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.