2777
2789
عنوان

تمام رموز قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 229087 بازدید | 3046 پست
پس من اشتباه متوجه شدم😖 شیرین جون مرسی که هستی استارتر که کاربریش ترکید ولی شما هستی و مارو کمک می ...

اینکه تا حالا اشتباه فکر میکردی مهم نیست، از الآن دیگه میدونی باید چه کار کنی. 

در مورد تاپیک هم تا وقتی شماها باشید و کامنت بذارید، منم هم سعی میکنم بیام و جواب بدم. برای خودم هم خوبه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلام عزیزم. بازی فراوانی رو با هدفتون قاتی نکنید.  توی بازی فراوانی شما آدم ثروتمندی هستید که ...

من اين بازي رو با اپ راز انجام ميدم

بِه نظرم بعد مدتي خسته كنندس چون شما در دنياي واقعي هر روز نميري خريد! من تصميم گرفتم هر روز حس بلدي رو نداشتم انجامش ندم مثل دنياي واقعي ، اينطور حسم واقعي تره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اين بازي رو با اپ راز انجام ميدم بِه نظرم بعد مدتي خسته كنندس چون شما در دنياي واقعي هر روز ...

در این مورد نظری ندارم، ولی اگر جواب منطقی و قانع‌کننده‌ای پیدا کردم حتما اینجا میذارم.   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

سلام دوستان 

من امروز از صبح كه بيدار شدم تا برسم محل كارم همش شكرگزاري كردم خيلي حسم خوب بود

كارهام هم امروز خيلي بهتر پيش رفت و خيلي حالم بهتر بود

يعني نزاشتم فكر و خيال منفي بياد سراغم

سلام دوستان  من امروز از صبح كه بيدار شدم تا برسم محل كارم همش شكرگزاري كردم خيلي حسم خوب بود ...

سلام دوستم. خدا رو شکر. شکرگزاری عالیه. اینی که میگن روزتو هر طور شروع کنی تا آخرش همونطوری پیش میره هم درسته، وقتی صبحتون با شکرگزاری شروع میشه، یعنی مغزتون چیزای خوبو میبینه و در نتیجه در ادامه روز هم خوبی‌ها رو میبینه. سعی کنید همین حس و حالو نگه دارید. اگر خدای نکرده هم یه فکر منفی به ذهنتون رسید، با پرت کردن حواس خودتون به سمت موارد مثبت دوباره حستونو خوب کنید.  

سلام دوستم. خدا رو شکر. شکرگزاری عالیه. اینی که میگن روزتو هر طور شروع کنی تا آخرش همونطوری پیش میره ...

ممنونم

حرفتون درسته

ميتونم يه همسر ايده ال و خوب رو جذب كنم؟؟؟

ديدم توي تاپيك كه دوستان رو راهنمايي كرديد

اما اينقدر توي اين سايت همه از خيانت و بدي همسرانشون ميگن كه نا خوداگاه ذهن ادمو منفي ميكنن

ولي جالب بود من هميشه ميگفتم دوست ندارم تنها باشم

در صورتي كه  داشتم تنهايي رو جذب ميكردم

ممنونم حرفتون درسته ميتونم يه همسر ايده ال و خوب رو جذب كنم؟؟؟ ديدم توي تاپيك كه دوستان رو راهنما ...

اصلا وارد تاپیکهای منفی نشو، چه تاپیک خیانت، چه تاپیک مادرشوهر خواهرشوهر و ... مگر اینکه خیلی خیلی روی خودت کنترل داشته باشی. البته هر چقدر هم کنترل داشته باشی بعد از یه مدت ناخودآگاهت باورت میکنه که همه جا پر از خیانت و بدیه، پس بهتره کلا بیخیال این تاپیکها بشی.

سلام شیرین جان تو قانون جذب اگه واقعا باور داشته باشی که دعاهات یا خواسته براورده میشه فکر کنم به اون خواسته میرسی یعنی باور تو قانون جذب خیلی مهمهه درسته

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سلام شیرین جان تو قانون جذب اگه واقعا باور داشته باشی که دعاهات یا خواسته براورده میشه فکر کنم به او ...

بله، درسته. اصلا حدیث داریم که وقتی دعا میکنی مطمئن باش که اون خواسته تو الان پشت دره، تنها چیزی که مانع دریافتش میشه، باور ماست.

هم ارتعاش شدن با خواسته یعنی مثلا من خواستم پیدا کردن فرد ایده اله با دیدن هر زوج خوبی خوشحال میشم و حس خوبی بهم دست میده جدیدا هم دور و برم پر از زوج های عاشق و وفادار شده تو دوستام تو فامیل و ...حالمم کلا خوبه و انتظار زمان خاصی رو واسه جذب خواستم  نمیکشم و انقد شکرگذاری کردم کلا از زندگیم و خونوادم و خودم و همه چیم راضیم

اینا یعنی با خواستم هم ارتعاش شدم و دارم راه درست رو میرم؟

من به هر چی بخوام میرسم💚
هم ارتعاش شدن با خواسته یعنی مثلا من خواستم پیدا کردن فرد ایده اله با دیدن هر زوج خوبی خوشحال میشم و ...

همین فرمون برو جلو... درسته   

خدا رو شکر که تاپیک طوری بوده که شما تا آخرش خوندی. قطعا به خواسته‌هات به بهترین شکل ممکن خواهی رسید ...

چه جالب فکر کردم من فقط اینطوریم

من یه مدت طولانی فایلای صوتیشو گوش میکردم و تو ذهنم یه شکل دیگه ساخته بودم براش وقتی دیدمش اصلا نمی تونستم با فیسش ارتباط بگیرم🤣🤣

چه جالب فکر کردم من فقط اینطوریم من یه مدت طولانی فایلای صوتیشو گوش میکردم و تو ذهنم یه شکل دیگه سا ...

سلام به همگی. امروز یه جذب خیلی خوب داشتم .میخاستیم ماشین بخریم ولی پولمون کم بود که خدا رو شکر همون طور که دعا کردم یه آدم منصف سر راهمون قرار گرفت و ماشینش رو با قیمت خوبی بهمون فروخت خدایا شکرت🙇🙇💜💜