2777
2789
عنوان

بی بی چک؟

203 بازدید | 16 پست

سلام 

ببخشید من دوره هام منظمه همیشه سر وقت. دیروز و امروز ک میشد ۲۸ و ۲۹ دوره ام بی بی چک زدم که هر دوش بعد ۲-۳ ساعت هاله خیلیییی خییییلی کم رنگ انداختند. با چشم دیده میشه ولی هر چی عکس انداختم تو عکس مشخص نمیشه. 

میدونم زیر ۵ دیقه معتبر نیس. ولی از اونجایی ک موعدم ۲۸ تیره و من زود زدم بی بی رو و اینکه هر دو تامون هاله دارن میشه امیدی داشت یا الکی دلمو خوش نکنم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اره بابا حالا ها وقت هست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐 چ عجله ایه خب؟من خودمو بیخیال گرفته بودم نزدیک ۲۰ روزعقب انداخته بودم 😂بعدس بیبی تو ثانیه اول مثبت شد

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
بیشتر ببینید
بزار ده روز دیگه باز بزن

وووووی خدا ده رووووز

از اول قرار گذاشته بودم فقط شب موعدم بزنم باز طاقت نیاوردم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم ٣تا بيبي زدم مثبت شدن از دادم منفي به موعدمم٤روز مونده

تیتر داده بودی؟ توکل ب خدا ان شاء الله ما و همه منتظرا دامن شون سبز بشه ب زودی

تیتر داده بودی؟ توکل ب خدا ان شاء الله ما و همه منتظرا دامن شون سبز بشه ب زودی

اره ولي نرفتم جوابشو بگيرم زنگ زدم گفتن منفيه منم ديگه نپرسيدم بتام چنده انشالله 

نه دلت رو به هاله اش خوش نكن اما نا اميد هم نباش  اميدوارم مامان شده باشي

ممنونم عزیزم. چشم سعیمو می کنم. ممنون میشم برام دعا کنین. فقط اگه بودم سالم باشه . من دو تا خارج رحمی هم داشتم. برا همین مثبت هم بشه تازه اول استرساست

😐 چ عجله ایه خب؟من خودمو بیخیال گرفته بودم نزدیک ۲۰ روزعقب انداخته بودم 😂بعدس بیبی تو ثانیه اول مث ...

وااای خوش بحالت بی خیالی عاااالیه. انقد دلم می خواد منم بی خیال بشم . بودمااا ولی چند روزه دوباره ویرم گرفته  

اره ولي نرفتم جوابشو بگيرم زنگ زدم گفتن منفيه منم ديگه نپرسيدم بتام چنده انشالله 

چون چهار روز مونده هنوز آدم نمیتونه کامل ناامید بشه. ان شاء الله ک خیره

چون چهار روز مونده هنوز آدم نمیتونه کامل ناامید بشه. ان شاء الله ک خیره

اره من بارداري قبليمم بعد موعدم مشكوك بود تازه ازمايشم فقط اعصابم خورده بيبيا مثبت شدن