خسته شدم بچه ها پسرم هشت ماهشو پر کرده غذا نمیخوره بخدا خسته شدم با هر روشی بگید امتحان کردم چن روز کارم شده گریه وزنشم داره میاد پایین از بچه داری خسته شدم 😭😭😭😭😭چه خاکی تو سرم بریزم امروز از ۱۲ظهر تا الان فقط شیر خودمو میخوره حتی س ساعت شیر ندادم گفتم گنشنش بشه غذا بخوره نمیخوره ک نمیخوره الان ۴روز اینجوری شده موز انبه هلو سیب میخوره سرلاک زرده تخم مرغم صبحا میدم ولی غذا اصلی ک باید سوپ و اینچیزا بخوره نمیخوره اصلا ی ذره شده این بچه 😭😭😭😭😭😭😭😭انقد گریه کردم اصلا حال ندارم 😣
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
پایین در اوردا بالارو چن روز فک کردم بخاطر دندون بالاش ولی فعلا هیجی معلوم نیست
بهش بستنی یا ماست بده اگه بخاطر دندونش باشه سردی بستنی و ماست درد لثشو کم میکنه , دکتر پسرم بهم گفته بود موقع در اوردن دندون بهش غذاهایی ک طبع گرمی دارن ندم