2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

331 بازدید | 21 پست

من چن ماه پیش پدرشوهرم به علت کهولت سن وبیماریه ریوی فوت کردودرمدته پونزده سالی که عروس این خانواده بودم نه پدرشوهرم ونه بچه هاش هیچ ارزشی به عنوان یک انسان برام قاعل نبودن وخیلی منو رنجوندن ،حتی انقدر وقیح بودن که جلو روی خودمن هرچی دوس داشتن میگفتن ومن حق اعتراض نداشتم . دلیلشونم این بودکه من دختر مناسبی نیستم چون درکودکی پدرم رو ازدست بودم وچن سال بعدش مادرم آزدواج مجدد کرده بود ولی من اصلا دختر خیابونی واهل دوستو رفیق نبودم وتنهایی بیرون نمیرفتم وهمیشه حجابم وهمه چیم به جابودودر کل زندگی آرومی داشتم که به واسطه ی یکی از آشنایان با همسرم آشنا شدم وازدواج کاملا سنتی عقد وعروسی ودوران نامزدی خیلی کوتاه داشتیم ومن بخاطر بی احترامیایی که نسبت به خودم وخانوادم دیده بودم ازشون سرد ودورشدم چون اصلا نمیتونستم جوابشونو بدم ومثل خدشون بشم همسرم میگفت جوابشونو نده ولشون کن بزار انقد بگن تا خسته شن خودشم هیچی نمیگفت وهمیشه سکوت میکرد هرز گاهیم که جواب میدادیم علم شنگه به پا میشود تا اینکه انقد تو خودم ریختم و در اول جوانی افسرده شدم که حتی حوصله بچه های خودموهم ندارم وافسرده شدم واعتماد به نفسمو از دست دادم من از دختری که به خودش میرسید وخوش هیکل بود تبدیل شودم به زنی چاق که حاظر نیست پاشو بیرون از خونه بزاره

راز دل را به کسی نتوان بگشایم              که درین دیل مغان راز نگهداری نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وبعد از فوت پدر شوهرم درمجلسی که من حضور نداشتم پیش دوستان وفامیلاشون گفتن که پدرشون از دست بهخاطراینکه من رفتو آمدی نداشتم دق کرده ومریض شده ومرده وبازم شوهرم حاضر نشود چیزی بگه اینم بگم به خاطر رفتار های خانوادش ازشون دله خوش نداره و ناراحته  

حالا شما بودین وقتی این تحمتو به شما نسبت بدن شما چکار میکردین 

ببخشید طول کشید خیلی حالم بده خیلی بهم فشار میاد به خاطر تقدیری که دسته خودم نبود الان ازشون دورم ولی حرفا وکاراشون یادم نمیره دوس دارم بمیرم ولی من دوتا بچه دارم اینارو چکار کنم

ازین حالت بیا بیرون برو اول ارایشگاه اصلاح و ابرو و رنگ کن موهات بعدم برو کلی لباس قشنگ بخر بعدم باشگاه ثبت نام کن اگه خونت کثیف و ریخت و پاش هست تمیز کن کتاب جان شیفته رومن رولان بخون راه خوب نشونت میده برنامه های شاد نگاه کن و تو دلتم بگو به درک که مرد و روزی بقیشون انشاالله

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد