2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چرخه پریودیم ۲۸ روزه است این ماه باید ۲۸ پری میشدم این ماه همه حالتای بارداری رو داشتم یعنی همه همشووو من روز ۲۴ و ۲۵ ب ب چک گزاشتم مثبت شدم امروز گزاشتم رنگش پخش شد و همین امروزم درد شدید گرفتم و پری شدم دراصل میباس ۲ روز دیگ بشم من همیشه منظم بودم میشه شما نظراتتونو بگید

پخش شدن رنگ ینی تستت خراب بوده منم ماه پیش ۲ روز زودتر شدم زود شدن بهتر دیر شدنه

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم باردارم یانه ۱۰روزه پریودم عقبه تکررادرارسینه هام حساس شدن ترشح سفیدبی بوازدیشبم حالت تهوع دارم ولب فقط حالتشوباسرگیجه خییییییییلی زیادالانم فقط سرم گیجه انگاربی حالم بی بی چک زدم چندبارمنفی بودولی یکیش بعدچندساعت نگاش کردم انگارحاله انداختدرضمن تواقدام نبودم قرص اورژانسه هم خوردم بعدرابطه ولی این علایمودارم حالم خیلی بده😭😭

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
برو آزمایش بده حتما اگه نینی داری تندی بری دکتر جلو خونریزیتو بگیری

میگم ک شاید من اصلا باردار نبودم یجا خوندم بعضیاتوهم بارداری دارن میگم ک شاید منم همونطوری بودم.نمیدونم بخدا ک چرا اون همه علایم داشتم بعضیام میگن ب ب چک ب پریودیم واکنش نشون میده

من نمیدونم باردارم یانه ۱۰روزه پریودم عقبه تکررادرارسینه هام حساس شدن ترشح سفیدبی بوازدیشبم حالت تهو ...

آوا جون ب ب چکم ی خط کمرنگ داشت بعضیا میگن به پریودیم واکنش نشون میده.نمیدونم بخدا شاید مثبت کاذب بوده ولی نمیدونم چرا همه حالتا بارداری داشتم و ۲ روزم زودتر شدم شاید همش خیالات بوده