2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین

39 بازدید | 2 پست

یکی از دوستای من تو بیمارستان نیکان تهران که بیمارستان خوبیم هست آبان ماه زایمان کرد و قبل زایمان به دستور پزشکش سرکلاژ شد.صبحش چون فکر کرده کیسه آبش پاره شده میره بیمارستان ساعت ۷/۳۰صبح و زنگ میزنن دکتر بیاد و ۸صبح میاد و میگه باید سرکلاژ باز بشه دوستم مقاومت میکنه و بهش میگه حرف نزن و تو یه اتاق نامناسب شروع میکنه سرکلاژشو باز کنه و از خدمه میخواد قیچی بیارن و اونا میگن نیست و با یه قیچی دیگه که سر پهنی داشته شروع به باز کردن میکنه که یهو دوستم میگه انگار خون میبینه به خدمه میگه نور چراغ گوشی بندازید و با اینکه بیمارستان خصوصیه چراغ اتاقشم خراب بوده و میگه پار بچه رو بریدم.دوستم میگه اون لحظه فقط جیغ میکشیدم و گریه میکردم که بیهوشم کردن و بردن اتاق عمل و سزارین شدم.و فهمیدم انگشت بچمو بریدن و یه پزشک عمومی بدون اطلاع من بچمو برده اتاق عمل بیهوش کرده و ناشیانه انگشت رو بخیه زده.بعد گذشت ۱۴ روز کم کم بچه کل بدنشو عفونت میگیره و سیاه میشه بدنش و متاسفانه فوت میکنه.الان دوستم چندین ماهه از دکتر شکایت کرده و متاسفانه هنوزم دکتر داره راست راست میگرده و مجازاتی نشده.میخواد یه کمپین حمایتی بزنه اگه میشه حمایتش میکنید؟

اینجا همتون مادرید و بزارید باز هم چنین جنایتهایی برای نوزادها و مادرای دیگه رخ نده

اگه خواستید ببینید وضعیت اون روز بچه رو و یا با مادرش صحبت کنید آیدی اینستاگرامش:

Nah4712

خدایا فقط خودت هوامو داشته باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.