2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغه بخدا دروغه نصف خانواده رفتن بعد از چهارسال انصراف دادن هیچی سود نداشتن ماهی یه تومن خرید میزدن یک میلیون و بیست هفت هزارتومن فروش داشتن ینی ماهی سی تومن سود که برا رفت و آمدشون هم نمیشد 

هه.خر نشیا.پسرخاله های من نمایندگیشو گرفتن تو شهرمون دست از پا دراز تر فقط پول خرج کردن بااینکه استارتر بودن و اگه قراره چیزی دربیاد برا اون سر مجموعه اول میمونه پول.بااین حال تو اون یسال و نیم همشون فقط ضرر کردن و کلی جنس رو دستشون موند.اخرم رفتن تاکسی خریدن کار میکنن.بقیشونم رفتن سر کارای دیگه.همش الکیه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

من تو بادران بودم همش خر حمالی برای شرکت هست کلی باید دوندگی و فروش کنی ولی رو هر جنس فقط دویست تومن شاید هم کمتر سود کنی خیلی آشغالن 

لینک گروه کالری شماریمون با کلی خانوم با انگیزه😍https://t.me/joinchat/F2_MrFbnvY3GOLo3scF7Hg

وای گول نخوریامن یه سال توبیزکارکردم همه خانوادم فامیلادوستاتمامشون دایرکتام بودن ولی دریغ ازیه درامدفقط میگفتن خریدبزنین جنس بفروشین بیاین جلسه های گندشون طلاهاموفروختم گوشیموفروختم دانشگاهموپول شهریشودادم براخریداونم اخرهیچی برام نموندجزسرافکندگی پیش خانوادم وفامیل تروخداگول نخوریا

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶

یادمه پسرخاله هام یه تومن باید خرید میکردن تو اون یه میلیون پنجاه تومنم سود نداشت.یا زیر مجموعه ها مثلا ۱۰۰تومن خرید میزدن دو هزار شااااید سود داشت.برو کار درست حسابی پیدا کن

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

عزیزم هر کسی اومد سمتت گفت بیز فقططططط فرار کن فرااااار

منم الان از تاپیکت فرار میکنم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه