2777
2789

والا شوهرم از زمان دوستیمون وابسته و عاشق بود البته اون موقع ها من خیل ی بهش رو نمیدادم ولی خوب بعد ازدواجمون قضیه فرق کرد . کلا مردا زنای شیطون و پر شر و شور رو دوست دارن . من همیشه سعی میکنم فضای خونه رو شاد نگه دارم تا اون جایی که بتونم همیشه غذای گرم درست میکنم و با عشق آشپزی می کنم . غذاهای جدی ابداع می کنم یا ازاین کانال ها یاد م یگیرم . وقتی هردومون سرکاریم بی هوا بهش پیام عاشقانه میدم یا زنگ میزنم میگم یهو دلم برات تنگ شد . علایقش رو از ابتدا شناسایی کردم میدونم فیلم دوست داره همیشه شبا با هم فیلم میبینم و تخمه میخوریم . روزای تعطیل ورق و ایکس باکس بازی می کنیم . هر چند وقت یکبار میگم دوستاش رو دعوت کنه خونه البته تقریبا با تمام دوستاش دوستم یعنی از زمانیکه با هم دوست بودیم می شناختمشون و بعد هم رابطمون ادامه پیدا کرد . تشویقش میکنم هفته ای یکبار با دوستاش بره استخر یا باشگاه .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا شوهرم از زمان دوستیمون وابسته و عاشق بود البته اون موقع ها من خیل ی بهش رو نمیدادم ولی خوب بعد ...

عااالی 👏👏👏👏👌👌👌👌...عزیزم منم خیلی غذاهای جدید وباتزئین میدرستم .فضای خونر  براش گرم میکنم ..اما گاهی بیحوصلس منم دلگیر میشم و منم مثل خودش میشم خیلی خوبه گه همیشه سرزنده ای آفرین..میدونی من وشوهرمم دوست بودیم یسال انقد پیام بازی وزنگ میزدیم بهم.محل کارشوهرم بهم نزدیکه یعنی هرلحظه میتونم ببینمش ..وقتی سرکاره اگه بهش پیام عاشقانه بدم جواب نمیده کلا اهل پیامک نیست ووقتی اعتراض میکنم جواب میده اما میگه خوشم نمیاد از پیامک😠..خب منم وقتی میبینم همیشه جواب نمیده میگم منم ندم اصلا...بنظرت میام بدم همیشه یامنم ندم دیگه

عااالی 👏👏👏👏👌👌👌👌...عزیزم منم خیلی غذاهای جدید وباتزئین میدرستم .فضای خونر  براش گرم میکن ...

عیبی نداره جواب نده مهم اینه که میبینه اتفاقا اگه انتظار جواب نداشته باشی بیشتر جواب میده . همین که میبینه شما به یادشی شما کار خودت رو کردی . اگه با تماس تلفنی راحت تره بیشتر بهش زنگ بزن ولی حداکثر روزی یکبار نه بیشتر 

عیبی نداره جواب نده مهم اینه که میبینه اتفاقا اگه انتظار جواب نداشته باشی بیشتر جواب میده . همین که ...

اره میفهمم که دوست داره اخه گاهی متنشو برام میخونه ..اما خیلی دوست دارم همیشه اونم جواب بده یاپیامک بزنه بهم برمیخوره 😢

اره میفهمم که دوست داره اخه گاهی متنشو برام میخونه ..اما خیلی دوست دارم همیشه اونم جواب بده یاپیامک ...

میدونم عزیزم یکم تحمل کن خوب اونم یاد می گیره همین که متنشو برات میخونه یعنی براش مهم بوده و بی تفاوت از کنارش نگذشته. شاید اون یه راه دیگه برای ابراز محبت داشته باشه