2777
2789
به معنای واقع کلمه اول باید از مادر همسرم متشکر باشم که واقعا در تربیت پسراش بسیار موفق بوده  ...

چقد خوب وعالی خیلی خوبه رفیق باشی باشوهرت.خوشبخت باشی گلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینکه شما میگید به خاطر توقعیه که ایجاد شده وگرنه برعکسش هم زیاد دیدم و ربطی به زن و مرد بودن نداره

نمیدونم ولی تو اطرافم وقتی خانومه لج میکنه مرده بدتر لج میکنه و...مثلا ندیدم تاحالا خانومه لج کنه ولی مرده نگاه کنه یا خانومه داد بزنه مرده نگاه کنه من خودم تو رفتار با همسرم محتاط عمل میکنم که حرمتها از بین نره تو بحثامون میرم اتاق در و میبندم که جوابشو ندم بالا بگیره کلن حواسم خیلی هست به رابطه مون 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
خوشبخت باشی قشنگم.خب یکم ازکارایی که میکنی بگو که باعث شده جذبش کنی 

سلامت باشی 

برا مردا زن غرغرو نباشه بهترین اخلاقه و خود بخود جذب میشن

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 
ما اوایل خیلی اصطکاک  داشتیم .من فکر میکردم زندگی مثل فیلمه که نشون میده رمانتیک و عاشقانه است ...

چقد خوب ..دقیقا منم تاهمین چندوقت پیش خیلی حساس بودم ودنبال جلب توجه و دلم میخواست هرلحظه بهم محبت کنه.اگه کوچکترین حرفی میزد من گریه میکردم لوس بودم😁اما الان زیاد اهل بحث نیستم ..بیشتر کاراشو تایید میکنم.اگه بخواد حرفی بزنه من مثل همیشه زود برخورد نمیکنم گوش میکنم گاهیم چیزی نمیگم که خودش شرمنده میشه ..

سلامت باشی  برا مردا زن غرغرو نباشه بهترین اخلاقه و خود بخود جذب میشن

دقیقا عزیزم من این خصلتمو کنار گذاشتم خداروشکر خیلی بیشتر باهام راه میاد ..

چقد خوب ..دقیقا منم تاهمین چندوقت پیش خیلی حساس بودم ودنبال جلب توجه و دلم میخواست هرلحظه بهم محبت ک ...

آورین بانو.باید خودتو باور داشته باشی و قوی باشی.مردا از زنهایی که مدام گریه میکنن متنفرن

من خدا را دارم😌
نمیدونم ولی تو اطرافم وقتی خانومه لج میکنه مرده بدتر لج میکنه و...مثلا ندیدم تاحالا خانومه لج کنه ول ...

خیلی عزیزم کار خوبی میکنی..دقیقا شوهرمن اگه باهاش لج کنم ازم دور میشه..اما کافیه بازبون نرم بهش بگم خیلی زود رامم میشه.من همیشه زیاد غر میزدم میگفت دودقیقه اومدم خونه ارامش ندارن😆

خیلی عزیزم کار خوبی میکنی..دقیقا شوهرمن اگه باهاش لج کنم ازم دور میشه..اما کافیه بازبون نرم بهش بگم ...

😉😉دیگه اگه این کارو نکنیم خونه میشه میدون جنگ با این کارا از ارزش ادم کم نمیشه تازه بیشتر هم میشه 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
😐 من نمیدونم شوهرمم نمیدونه ولی شده دیگه😐شاید ازرومهربونی سکوت وقتایی ک حالش خوب نیست درک کردنش وم ...

پس پهربونی زیاد میکنی و درک کردنش باعث شده عاشقت بمونه

😉😉دیگه اگه این کارو نکنیم خونه میشه میدون جنگ با این کارا از ارزش ادم کم نمیشه تازه بیشتر هم میشه& ...

اره دقیقا اما اون دوستمونم حرف قشنگی زد تاوقتی خیلی خوبن که ماباهاشون خوبیم اگه ما لج کنیم اونا هم همین میشن😣