2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا بچه من فقط از پارچ مخلوط کن استفاده گردم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
همون گوشکوب راحتتری نمیدونم من غذاساز دارم پدرمم دراومده از بس باید هرروز بشورمش

راه فک کنم گوشتکوب استفاده و شستنشم راحتر باشه ولی چه برندی بگیرم خوب باشه

همه چی له میکنه؟؟؟ مخروط کن پارچش بررگه شستنشم سخت

اره سوپاشو یا حلیم درست میکردم واسش کلااا غذاهاشو با اون میکس میکردم نم نم هم دورشو کم کردم تاااااا رسیدم ب له کردن با پشت قاشق الانم ک سه سالش میخوره هرچی هست..واس من راحت بود همیشه کنار کابینت بود...گوشت کوب برقی هم دارم ولی هیچ وقققت استفاده نکردم تو این ۵ سال زندگی..

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

غذاساز‌ها در دسته ابزار‌های پرکاربرد آشپزخانه قرار می‌گیرند. این وسیله، آشپزی را آسان کرده و به آن سرعت می‌بخشد.
غذاساز یکی از لوازم قدرتمند و کاربردی آشپزخانه محسوب است که با آن کار‌های خسته کننده آشپزی مانند خرد، پوره و یا رشته کردن، جذاب و هیجان انگیز می‌شود. غذاساز آشپزی را آسان کرده و به آن سرعت می‌دهد، زیرا کار بسیاری از لوازم آشپزخانه مانند مخلوط کن، آبمیوه گیری و یا حتی چرخ گوشت را انجام می‌دهد.

اگر خرد کردن، پوره و رشته رشته کردن مواد غذایی برای شما عذاب‌آور شده، بهتر است با انتخاب یک غذاساز خوب این عذاب را تمام کنید. غذاساز برای سرعت و هیجان بخشیدن به کار‌های یکنواخت آشپزی ساخته شده است. امروزه غذاساز‌ها با برند‌های مختلف و قیمت و کارآیی‌های متنوعی در بازار یافت می‌شوند.

حداقل قیمت خرید غذاساز در بازار، براساس امکاناتی که دارد از ۴۰۰ هزار تومان شروع شده و به ۴ میلیون تومان نیز می‌رسد. با این اختلاف قیمت‌ها اولین نکته‌ای که باید در هنگام خرید غذاساز در نظر بگیرید، مقدار نیاز شما در هنگام آشپزی به این دستگاه است. زیراکمپانی و برند‌های مختلف، امکانات متنوعی را برای این وسیله پرکاربرد در نظر می‌گیرند و به نسبت این امکانات قیمت دستگاه خود را بالا می‌برند. اگر نیاز خود را در نظر نگیرید، بسیاری از این امکانات ممکن است هیچ کاربردی برای شما نداشته باشد.

امکانات بیشتر غذاساز، تنها روی قیمت آن تاثیر نخواهد گذاشت، زیرا هرچه قابلیت غذاساز بیشتر باشد، ظروف و قطعات آن بیشتر بوده و شستن آن نیز سخت‌تر خواهد بود.

در هنگام خرید غذا ساز به چه نکاتی باید توجه کرد؟