2777
2789
عنوان

غذای نی نی ۶ماهه

104 بازدید | 17 پست

سلام مامانای گل،به نوزاد شش ماهه چیامیشه داد الان فرنی وپوره میوه بهش میدم امافرنی طعمش دوستتداره نمیخوره دیروز یکم شیرینش کردم خورد امامیگن ک شکرونبات ایناقبل یکسال خوب نیست که جایگزین نداره ؟

نه اتفاقا میگن شکر چون با ارد برنج پخته میشه اشکال نداره ی نوک قاشق چایخوری به فرنیش شکر بزنه .پسر منم بعد چند روز نخورد من با ی کوچولو موز قاطی کردم بهش دادم.چند روز داری بهش غذا میدی بعد س هفته سوپ با برنج و گوشت و هویجو شروع کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر  من سه روز دیگه هفت ماهش تموم میشه...از پنج ماهگی همه چیز به جز عسل و نرکبات و سفیده تخم نرغ دادم...با این حال دیروز بردمش واکسن شش ماهکیشو بزنه(مریض بود ۲۰ روز دیر شد واکسنش)گفت وزنگیریش خوب نبوده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نه اتفاقا میگن شکر چون با ارد برنج پخته میشه اشکال نداره ی نوک قاشق چایخوری به فرنیش شکر بزنه .پسر م ...

ممنون عزیزم من دوهفته ای هست دارم بهش غذامیدم ممنون ازراهنماییت

من الان صب بهش نون کره میدم یا بیسکوسیت مادر با شیر نرم‌میکنم...طهر ی پیاله سوپ یا چهار پنج قاشق غذاخوری دمی(برنج و گوشت چرخ کردخ و سیب زمینی و کره گوسفندی و نمک)عصر یا ی سیب رنده شده یا ی موز رنده شده،شبم بقیه برنجا یا سوپاش

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نی نی منم همینه😢هرکی میبینتش میگه چقدریزه

پسر من ریز نیس،وزنش ۹ کیلوست قدشم ۷۱ اما گفت نسبت به چهارماهگی که ۸.۲۰۰ بوده خوب وزن نگرفته...یچم ویروس رزئولا گرفت آب شد

من الان صب بهش نون کره میدم یا بیسکوسیت مادر با شیر نرم‌میکنم...طهر ی پیاله سوپ یا چهار پنج قاشق غذا ...

پس حسابی بایدوزن بگیره بااین برنامه الان وزنش چقدره؟

پسر من ریز نیس،وزنش ۹ کیلوست قدشم ۷۱ اما گفت نسبت به چهارماهگی که ۸.۲۰۰ بوده خوب وزن نگرفته...یچم وی ...

آخی عزیزم چه بد ولی نی نی من ازاول ریزه میزه بوده و هست الان شش کیلویه

آخی عزیزم چه بد ولی نی نی من ازاول ریزه میزه بوده و هست الان شش کیلویه

پسر من دنیا که اومد ورنش معمدلی بود ۳۲۵۰ کم کم عالی شد اما همین مزیضی ضعیفش کرد...نی نی دختره یا پسر؟دقیقا چندوقتشه؟پسر من ۲۹ آذره...تنبل فقط غلت میزنخ اط چهار دست و پا و سینه خیز و نشستن هیج خبری نیسک..دوتا دندونم داره😘😘

پسر من دنیا که اومد ورنش معمدلی بود ۳۲۵۰ کم کم عالی شد اما همین مزیضی ضعیفش کرد...نی نی دختره یا پسر ...

نی نی من ۲۹دی دنیااومده،اینم فقط روسینه میندازه خودشو وقتی دنیااومدن سه کیلو بود الان شش کیلوشده 

نی نی من ۲۹دی دنیااومده،اینم فقط روسینه میندازه خودشو وقتی دنیااومدن سه کیلو بود الان شش کیلوشده&nbs ...

پس دقیقا ی ماه از علی کوچیکتره...ای جانم تنش سلامت باشه...غذاهایی که برات نوشتمو بهش بده هم بدغذا نمیشه همم تپل میشه...شیرخشکم بهش میدی؟علی اصلا شیرخشک نخورد و فقط شیرخودمو میخوره...کم کم به پشتم میندازه خودشو آماده ی ی عالمه شیطونی باش

پس دقیقا ی ماه از علی کوچیکتره...ای جانم تنش سلامت باشه...غذاهایی که برات نوشتمو بهش بده هم بدغذا نم ...

عزیزم خداحفظش کنه ممنونم از راهنماییت عزیزم باشه چشم،نع شیرخودم فقط میخوره خشک اصلاندادم بهش