2777
2789
عنوان

جهیزیه...

250 بازدید | 28 پست

لیست لوازم برقی جهیزیه رو میشه بگید... فقط برقی رو....مرسی... و اینکه ساندویچ ساز و بخارشو رو نمیدونم بگیرم یا نه... کارایی داره این دو تا؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بخارشو من ندارم 

ساندویچ ساز برام اوردن خونه باهاش ساندوچ درست میکنم با نون تست مرتب

ولی کلا هرچیزی داشته باشی استفاده میکنی نداشته باشی نه

چیزهایی که الویت داره بخر بعد اگه هنوز میشد هزینه کنی چیزهای بیشتر

بستگی به خودت داره، مثلا بعصیا همیشه گوشت چرخ کرده میخرن چرخ گوشت ندارن،

حالا شما ببین چی برات کاربرد داره،

به شخصه میگم غذاساز، آسیاب، چرخ گوشت،مخلوط کن،ساندویچ ساز اینا لازم میشن

ولی کتری برقی و چای ساز اصلن برای من کاربرد نداشت و جمعش کردم

سرخ کنم حیلی خوب نیست، کلی روغن باید بریزی 

من ساندويچ ميكر دارم خيلي خوبه

واسه مهموني عصرونه يا شام سبك ميشه استفاده كرد

بخارشور ندارم ولي تا الان هم كمبودشو حس نكردم

خوردكن برقي و گرشكوب برقي حتما بخر ميشه دست راستت تو آشپزخونه،آبميوه گيري آسياب مخلوط كن همزن جاروبرقي تونستي جاروشارژي

تي وي ماشين لياسشويي و ظرفشويي يهچال فريزر چرخ گوشت چايساز 

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

نه من استفاده نمیکنم ولی داشتم توجهازم‌.به نظرم ماشین لباسشویی یخچال ظرفشویی غذاساز اتو مایکروفر آب مرکبات گیر چیزهای اصلی و ضروری هستن بقیش بستگی به بودجه پدر عروس داره.

انشالله که خوشبخت باشی 

الهی نینی سالم و صالح ازت خواستم 

خب عزیزم اول مهمترین ها. 

یخچال

تلویزیون 

جاروبرقی 

چرخ گوشت

ابمیوه گیری.. من از این چهار تاییا گرفتم 

اتو.. بستگی ب خودت داره اتو چجوری بخری. 

چیزایی مث قهوه ساز، چای ساز، ساندویج ساز، بخارشو و.. تو رده دوم هستن بنظرم

دیگ اسپرسو و اینا ک ی سریا میزارن خدایی اضافه س🙄

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه

بستگی به نوع زندگی خودت داره .من ساندویچ ساز به کارم میاد چون زیاد درست میکنم .بخارسو هم دوست نداشتم تمیز کردنشو نگرفتم .سرخ کن هم چون مامانم خیلی کار نمیکردن دیدم به درد نمیخوره نگرفتم چون خیلی روغن میخواد

**اللهم عجل لولیک الفرج**

یخچال...لباسشویی...جاروبرقی...اتو...مایکروفر...سرخ کن...آبمیوه گیری و مخلوط کن...پلوپز...من همینارو خریدم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
بخار شور شاید ولی ساندویچ میکر نه.یعنی برا من که هیچ کدوم به دردم نخورده.جارو شارژی هم بی مصرفه

باز برای من جاروشارژی عصای دستمه، اگه خونه سرامیک یا پارکت باشه خیلی بدرد میخوره،

کلا همه چی سلیقه ایه دیگه، باید ببینی چی به کارت میاد😉

بستگی به خودت داره، مثلا بعصیا همیشه گوشت چرخ کرده میخرن چرخ گوشت ندارن، حالا شما ببین چی برات کارب ...

برعکس من برای مهمونی همیشه چایی ساز استفاده میکنم و کتری برقی همیشه برای خودمون

ساده تر سریع تر