2821
2789
عنوان

هزینه سزارین

270 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من باردارم ۲۱ هفتمه زایمان اولم طبیعی بود این یکیو دو دلم که طبیعی بشم یا برم سزا از اونجایی که زایمان اول طبیعی بود بیمارستان دولتی قبول نمیکنه سزارو پ باید برم خصدصی الان هزینه سزا چقده خصوصی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طبیعی بهتره که شما هم که تجربه داشتید اینم طبیعی بیارید

بچه دوم زایمانش خیلی سریع تر و کم درد تر از اولیه

هزینه سزارین دو سال پیش تو خصوصی شهر ماه نزدیک پنج بود

اون موقع نزدیک سه تومن رو بیمه و بیمه تکمیلی می دادن الان شنیدم بیمه از سزارین برداشته شده و هیچی نمی دن

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
طبیعی بهتره که شما هم که تجربه داشتید اینم طبیعی بیارید بچه دوم زایمانش خیلی سریع تر و کم درد تر از ...

من فاصله زایمانام یک سالو نیمه ینی واقعا راحتتر میشه

من کلا پنج ساعت درد داشتم و بیمارستان خوبی بودم ولی چون زایمانام نزدیک به همه میترسم واژنم شل شه

فاصله شون چقدره؟

واژن هم یه ماهیچه هست که با ورزش حالت خودش رو به دست میاره

کگل انجام بده

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
میشه بگی اولی طبیعی چطور بود؟راضی بودی؟

اره الحمدالله مشکلی نداشتم برخورد خوب پرستارا و ماما و کلاسای قبل زایمان خیلی کمکم کرد قبل زایمان خوندن قرانو تنفسمو خوب انجام میدادم 

طبیعی بهتره که شما هم که تجربه داشتید اینم طبیعی بیارید بچه دوم زایمانش خیلی سریع تر و کم درد تر از ...

حتی اگه تجویز و تشخیص دکتر سزارین باشه بازم بیمه نمیده؟

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
من فاصله زایمانام یک سالو نیمه ینی واقعا راحتتر میشه

شنا که کلا پنج ساعت درد کشیدید و زایمان اولتون هم جزء زایمانای سخت نبوده اما من از خیلیا شنیدم زایمان دوم راحت تره

چون یه بار اون مسیر توسط بچه اول طی شده و راه بازتره نسبت به دفعه اول

ماه آخر زعفرون و گل گاو زبون بخور خیلی تاثیر داره