2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا..اصلاااا..همهی مردا ک خیانت کار نیستن..اصولا مردایی میرن سراغ خیانت ک زنشون ی چیز واسشون کم میزاره..

بعضیام ذات ندارن و نامردن..ولی همه اینجوری نیستن

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   

اصلا موافق نیستم و بنظرم این یه توهینه به بعضی مردا.

البته درصد زیادی از مردا اینطورن اما یه درصدی خوبن و بیمار نیستن

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
وا..اصلاااا..همهی مردا ک خیانت کار نیستن..اصولا مردایی میرن سراغ خیانت ک زنشون ی چیز واسشون کم میزار ...

عزیزم با این حرفت که همه خیانت کار نیستن موافقم اما با این که میگی کسی خیانت می کنه که زنش براش کم گذاشته خیلی مخالفم.خیانت هیچ توجیهی نداره.زنشو طلاق بده بعد بره هر غلطی دلش خواست بکنه.ازدواج یعنی تعهد

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

موافق نیستم یعنی به اون میگن مرد??? ممکن نیست مردی که خیانت بکنه لو نره ی روزی بالاخره رسوا میشه 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
وا..اصلاااا..همهی مردا ک خیانت کار نیستن..اصولا مردایی میرن سراغ خیانت ک زنشون ی چیز واسشون کم میزار ...

بازم توجیه! شما اگه واسه همسرت کم بذاری این حقو بهش میدی؟!

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

خانمه یکی از اشناهامون تا پیشش میشینی از خوشبختیش میگه تو اینستا قربون صدقه شوهرش میره

حالا شوهره هر روز با یه نفره با خودم میگم یعنی زنش واقعا نمیفهمه یا خودش و زده به نفهمی

بعضیا مثل پول خرد هستن پرسرو صدا، اما بی ارزش😏
عزیزم با این حرفت که همه خیانت کار نیستن موافقم اما با این که میگی کسی خیانت می کنه که زنش براش کم گ ...

من هرکیث دیدم خیانت کرده..با زنش چاق بوده یا زنش بهش محل نمیزاشته یا تو س.ک.س خوب نبوده..طلاقم بخاطر بچه ها انجام نداده

خـــــــــدا عاشقتم