2777
2789
عنوان

ازمایش nt

89 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان من دوروزپیش ۱۳ هفتم بود سنو nt دادم عددش۱/ ۲  بود تواینترنت خوندم رنج نرمال از   ۳ /۱  شروع تا۵ /۳ دکتربه من گفت برایه درصدبروسلفی بگیرهزینشم ۲میلیون ونیم ندادم برایه درصد دکترآزمایشگاهگفت مشکلی نیست برو تاغربالگری ۲ دکترم بداخلاق عصبانی شد کسی بوده مثل من  راهنماییم کنید لطفا

عددت چند بود؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

کارخوبی کردی مطمئن باش ایشالله سالمه کوچولوت ان تی من 3/25بودخداروشکرسالمه الانم داره بازی میکنه

نرگس السادات سابقم گوشیم هنگ کرده برگشت به کارخانه کردم کاربریم ترکیدگی نگین کاربرجدید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداخیرتون بده چنان ترسی به دلم انداخت دکتربداخلاق که تاصبح گریه کردم دیگه نمیرم پیشش  میخام برم پیش دکتردیگه راستی همون   nt جنسیتشو بهم گفت احتمال زیادپسره  به نظرتون راسته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز