2777
2789
عنوان

دلم میخواد اما...

346 بازدید | 36 پست

یه پسر دارم دقیقا چهارسال و نه ماهه.

خیلی به بچه ها علاقه نشون میده دوست داره همبازی داشته باشه. دائم میبریمش پارک و شهربازی دوچرخه سواری خودمم باهاش خیلی بازی میکنم کتاب میخونیم نقاشی میکشیم ولی چندبار گفته بزرگ که بشم داداش میشم دروغ چرا خودمم دلم میخواد یه بچه دیگه بیارم دلم برای تنهایی پسرم میسوزه دختر و پسربودنش هم برام فرقی نداره

از اول هم دو تا بچه دوست داشتم اما....

بخاطر شرایط بد الان اصلا جرئت نمیکنم... وضع مالی و شرایط اقتصادی یه طرف قضیه ست که اونم متوسط هستیم... شرایط بد جامعه و مسئله ی تربیت بچه ها یه طرف...

از طرفی درد سراش دوباره بیخوابی از پوشک گرفتن از شیر گرفتن کم شدن زمانم برای خودم و....خلاصه

دیشب کلی فکر کردم اگر بچه بخوام دیگه با فاصله ی بیشتر دوست ندارم باید الان اقدام کنم ولی  بالاخره تصمیم به تک فرزندی گرفتم اما ته دلم ناراحتم فقط اومدم دلداریم بدین  

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تک فرزندی خوب نیست.

هر طور خودتون صلاح میدونید دیگه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

عزیزم بهتره بزاری دومی هم بیاد الان پسرت سن معقولی هم داره چن سال دیگه خودت خیلی پشیمون میشی که چرا دومی رو نیاوردی،تازه به فکر الانش نباش فردا که بزرگ شد بعد صد سال شما سرتون و گذاشتین زمین یه هم خون داشته باشه بد نیس

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
من تصمیم دارم وقتی دخترم ۹سالش شد باردار بشم که هم دخترم کمک دستم باشه همم که راحتره به نظرم

اینقدر فاصله برای بچه ی دوم خوبه چون انگاری دو تا مامان داره از طرفی برای پدر و مادر هم خوبه چون اولی عاقلتر شده اما برای بچه اول زیاد خوب نیست دیگه بعنوان همبازی و همدلی زیاد بدردش نمیخوره

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

خب منم یه پسر چهار ساله و چهار ماهه دارم که همش میگه چرا خدا با ما بچه نمی‌ده من دوس دارم خواهر داشته باشم...البته ما خودمون هم قصد داریم دومیو بیاریم ولی فعلا که نشده....منم چند بار به شوهرم گفتم همین یدونه بسه ولی اون میگه نه گناه داره بدون خواهر برادر بمونه...تنها میشه.میگه خدا بزرگه و این حرفا..بالاخره یه تصمیمی هست که با شوهرتون باید به نتیجه قابل قبول برسین که البته نظر پسرتونم باید دخیل باشه...😄