2777
2789
عنوان

یعنی بچم سالمه

721 بازدید | 48 پست

من هفته سی و دوم هستم چند وقتیه احساس می کنم بچه خودشو یه طرف جمع می کنه و تکوناش زیاد نیست خیلی نگرانم نکنه خدای نکرده طوریش شده 

البته تو تایپیکای قبلی گفتم بچه از همون اول که تکون خورده جنب جوش نداره کم تکون میخوره امیدوار بودم به ماه های بالاتر یه مدتی خوب بود دیگه کم شد سونو رفتم صدای قلبشم دکتر شنیده ولی مشکلی نداره بازم ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اواخر بارداری چون جنین بزرگ میشه و جاش کمه حرکتاش کمتر میشه ، "کمتر میشه" دقت کن اگه تکون نمیخوره پیش دکترت یا بهش زنگ بزن بگو.

❤❤میشه برای نی نی دار شدن خواهرم یک صلوات بفرستین❤❤

ماه های اخر جاشون کم میشه اینجوری میکنن وروجکها

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

احتمالا ضعیف و کم جونِ

چیزای قوت دار میخوری؟

وای که این 9ماه ادمو پیر میکنه 

خدایا همه ی بچه ها سالم باشن الهی امین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من حرکت بچم 25هفته فهمیدم

خیلی اروم بود حتی چند روز هم میشد ک حرکتش نمی فهمیدم ترس برم میداشت فک میکردم خیلی ارومه بخدا الان اینقدر اذیت میکنه ک روانی شدم و ماشالله باهوش

تا 40روز اول مردیم و زنده شدم اصلا نمیخوابید

من بچم شلوغ بود تو شکمم یه سری کم شد حرکتش رفتم سونو گفت بند ناف یه دور دور گردنه

چند روز بعد خیلی کمتر شد رفتم سونو گفت دو دور شده

چند روز بعدشم بشدت کم شد سز شدم دکتر گف سه دور شده بود😐

نینی منم هفته پیش اینجوری شدرفتم صدای قلبشو شنیدم بعدشم سونوشدم همه چی خوب بودبعددوروز حرکاتش مثل قبل زیاد شدباز امروز حرکتش خیلی کم شده بخدا دارم دیوونه میشم اینقدگریه کردم چشمام خوب نمیبینه

من بچم شلوغ بود تو شکمم یه سری کم شد حرکتش رفتم سونو گفت بند ناف یه دور دور گردنه چند روز بعد خیلی ...

ای وای مگه موقع چرخیدن رعایت نمیکردی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری