2777
2789
عنوان

کیا باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست
چقدر علمی... اینارو دکتر بهت گفته؟؟

نه... خوندم اینارو...

الان بزنی تو گوگل در مورد جفت قدامی و جفت خلفی میاد برات...

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان دیشب انقد سر ماه گرفتگی تاپیک زدم دیگه نمیشه

ببخشید ولی این سوالمو اگه کسی میدونه جواب بده

من غرابلگری اولم عااااالی بود واسه همین دوتا از دکترایی ک میرم پیششون گفتم غربالگری دوم نیاز نداری

بعد انومالی واسم نوشتن 

متاسفانه اونو انجام دادم اما بهم گفتن تو سر بچه کیست کرویید پلکسوس وجود داره برو اکوی قلب رفتم اونجا گفتن سالمه اما ماه بعد باز برو انومالی

ایا کسی از شما این مشکلو داشته ؟؟؟؟؟؟بعد از چند وقت از بین رفته بود؟؟؟؟؟؟؟

آره اتفاقا منم جفت خلفی بود.پس برای همینه

منم جفت خلفی ، ولی من به نسبت زن داداشم دیر متوجه شدم... البته میگن اونایی که بچه اولشون هست زود متوجه نمیشن ولی بچه چندم باسه متوجه میشن... 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
منم جفت خلفی ، ولی من به نسبت زن داداشم دیر متوجه شدم... البته میگن اونایی که بچه اولشون هست زود متو ...

من بچه اولمه.و زیادی لاغر هم هستم.میگن انگار به وزن مادر هم بستگی داره

خدایا مرسی  
من بچه اولمه.و زیادی لاغر هم هستم.میگن انگار به وزن مادر هم بستگی داره

واسه تکون خوردنا نمیدونم....

ولی بری واسه سونوی ان تی زود تسخیص میده جنسیتش رو چون لاغر اندامی... اونایی که چاق و چربی زیادی دارن احتمالی بهشون میگه... البته همه اینا باز بستگی به جنین داره که چطوری تو رحم مادر خپابیده ، پاهاشو باز کرده ، بسته ....

خیلی ممنون ک جواب نمیدید😞😞😞😞😞😞😭

نمیدونم من تاحالا همچین چیژی نشنیدم..ولی یه خانمی یه بار برام تعریف کرد که تو سونو بهش گفتن دور سر بچش غیر نرماله و باید سقط شه ولی گف سقطش نکردم و الان‌بچم سالمه