2777
2789
عنوان

کیا باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست
من نمیدونم باردارم یانه ۱۰روزه پریودم عقبه تکررادرارسینه هام حساس شدن ترشح سفیدبی بوازدیشبم حالت تهو ...

باردار‌نیستی چون بی بی چک من بعد۴ روز قرمز پررنگ‌شده بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به گمانم خیالاتی شدی عزیزم

نه گلم خیالات نیست اونایی ک چربی شکمشوت کمه زود میفهمن من ۲هفته س حس میکنم داره شکممو سوراخ میکنه نه اینکه قشنگ حس کنم مثلا لگد میزنه ولی اینجوریه ک انگار داره سوراخ میکنه رحم رو😆منم۱۴هفته م

👪
[QUOTE=97535428]من پسربوددقیقاسیزده هفته سه لگدزدوتاهفده هفته تکون نخورد[/QUOTE حس کردم شکمم لرزید. ...

من اول فک کردم خیالاتی شدم اماسه تالگدکوچولوبه سه جای نزدیک بهم زدمطمءن شدم بعدم ازهفتده هفته که کاملاحس میکردم دقیقاهمونجابودبیشترلگدوتکوناش بعدبازیکم جابه جامیشد

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 

منو زن داداشم همزمان باردار شدیم...

زن داداشم پسره از هفته 14 حس کرد

من دختر دارم از هفته 20 حس کردم

نه حقیقت نداره

تکون خوردنای جنین ، به جفت قدامی بودن و یا جفت خلفی ربط داره ... و اینکه جنین شیطونه یا آروم ...

جفت قدامی ، مانع این میشه که دیر متوجه تکون خوردنهای جنین بشی... چون بخوای نگا کنی اول جلوی شکم ، بعد جفت (قدامی ) بعد جنین و جنین وقتی تکون بخوره اول به جفت میخوره بخاطر همینه دیر متوجه میشی ... یجورایی حالت ضربه گیر هست...

ولی جفت خلفی

اول شکم ، بعد جنین بعد جفت (خلفی)

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
نه گلم خیالات نیست اونایی ک چربی شکمشوت کمه زود میفهمن من ۲هفته س حس میکنم داره شکممو سوراخ میکنه نه ...

واااای چ خوب ینی منم تا چند هفته دیگه حس میکنم 🤩🤩🤩🤩🤩

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰