2777
2789

ماسک جوانه گندم+ماست+خیار+لیمو

در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ!                       به جان و دل تو عاشق باش...رفیقان را...مراقب باش......   مراقب باش ﺗﻮ به آﻧﻲ، دل موری نرنجاﻧﻲ...                            که در آخر تو میمانـﻲ و مشتی خاک که از آﻧﻲ...                         دلا یاران سه قسمند گر بدانی.....زبانی اند و نانی اند و جانی.     به نانی نان بده از در برانش.... محبت کن به یاران زبانی..... ولیکن یار جانی را نگه دار. ....به پایش جان بده تا میتوانی....                  مولانا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به سلامتی

چرا انقدر تو مهربون و خوب و خوش قلبی خوش به حالت اطرافیانت واقعا اسم کاربریت برازندته

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
نه عزیزم  صورتم تیره شده با دستام خیلی ناراحتم  من پوستم گندمیه الان تیره شده

کاملا درک میکنم عزیزم. من که یه دوره پوستمو ول کردم یک افتضاح به تمام معنا شده بود، چون فک میکردم پوستم همیشه جوون و تازه میمونه! بعد که به چه کنم چه کنم افتادم انواع دوا دکتر و درمانهای خانگی هیییچ اثر نکرد بلکه به میزان اضطراب و افسردگیم اضافه کرد، خدا خواست دری به تخته خورد من با کرم دستساز یک خانم آشنا شدم، یعنی یک کلام شد آب رو آتیش نه تنها تیرگی و کدری را از بین برد جای جوش و منافذ و شفاف، بعد من که همه دیدن چقدر پوستم خوب شد همه فامیل خودم و شوهرم و و خانواده و دوستان دارن میزن یواش یواش این کرمه آوازه اش به همه رسید، خدارو شکر همه هم خیلی راضی هستند، بعضی ها که کرم میلیونی ها را ول کردند دارن از این میزنن. بعد که پوستم خوب شد جون گرفت، حالا روتین و مراقبت پوستی باعث پیشگیری و برگشت ناپذیری شد، انواع روغن ها و ماسک های میوه و ویتامین ای و سی و تغذیه و آب. اینها پیشگیری کننده هستند درمان نیستند.

حالا اگر  بازم بتونم کمکی کنم سوال داشتید درخدمتم.