2777
2789
عنوان

جنین کم تحرک

1921 بازدید | 15 پست

تا حالا بوده کسی که حرکتهای جنینش را کم متوجه شود.چرا بعضیها میگن با حرکت و لگد جنین بیدار میشن. در حالی که من باید خیلی دقت کنم که متوجهش بشم.

چاق نیستی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی رحم برا جنین تنگه. و جنین درشته درست نمیتونه تکون بخوره .خصوصا ماهها اخر

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

یچی بگم

ب نظرم اینطوری راحت تری‌‌‌‌

یکی رو میشناختم هر روز گریه میکرد می‌گفت بچه ام خیلی شدید لگد میزنه

همه اش شکم و کمر و رحمش بابت شدت لگدا درد میکرد

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
نه از اول اینطوری بودم

من دوقلو باردارم قل سمت چپ شب و روز میزنه،قل سمت راست به ندرت میزنه،از اولم اینطور بودن.بنظرم از اول اینطور باشن اشکال نداره تا اینکه بعد اینطور شن.بازم از دکترت بپرس خیالت راحت شه

تو بارداری زیاد چاق شدم.‌۲۵ کیلو

من شنیدم چربی شکمی باعث میشه حرکاتو کمتر بفهمی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من خیلی بی تجربه و تو غربت باردار شدم. دکترم هم‌چیزی در مورد حرکت بچه نمیگفت فقط میگفت احساس مادر مه ...

منم همینطورم از اول باید تمرکز میکردم تا متوجه بشم

الانم هفته ۳۲ لگد و ... حس نمیکنم، فقط یه جابه جایی عادی

البته من با دوستم همزمان باردارم اون داغون شده از درد حرکات بچه، و بچه اش پایینه به مثانه فشار میاره ولی من بچه ام پایین نیست و الان بالای ناف حس میکنم.

چون از اول اینطور بودی طبیعیه جای نگرانی نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌