راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بستگی به استخوان بندیت داره و همینطور به فرم هیکلت
ولی به نظرم اگر میخوای پر باشی ۶۳ خوبه اگرم لاغر ۵۵ تا ۶۰
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629
*
مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند ....
روحت شاد مامان عزیزم
من زود وزنم میره با یه سرماخوردگی ساده چند سالم به دلیل بی اشتهایی عصبی خیلی لاغر بودم میخوام تپل شم الان رسیدم به ۵۹ ولی بازم بدنم جا داره رنگ و روم بهتر شده و یکمی گوشت آوردم زیاد به چشم نمیاد
من زود وزنم میره با یه سرماخوردگی ساده چند سالم به دلیل بی اشتهایی عصبی خیلی لاغر بودم میخوام تپل شم ...
عزیزم منم عین توهم تا ناراحت بشم سرما بخورم پری بشم اشتهام میره..منم قدم ۱۶۷ وزنم ۴۸ تعجب میکنم تو میگی لاغری خوبی به نظرم..من خودم میخوام بیام رو پنجاه و دو سه بیشتر نه..البته استخون بندیم ریزه
عزیزم منم عین توهم تا ناراحت بشم سرما بخورم پری بشم اشتهام میره..منم قدم ۱۶۷ وزنم ۴۸ تعجب می ...
فدات من ۴۸ بودم دوماه تو رژیمم شدم ۵۹ ولی همون طور که گفتم الان یکم سرحال شدم ولی اونقدر نیست که خیلی به چشم بیاد نرم افزار گفته وزن ایده آل برام ۶۲ کیلو ولی میخوام چند کیلو ذخیره داشته باشم حالا بین ۶۵ و ۶۸ موندم میترسم زیاد دیگه چاق بشم