2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی ....

173 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها مبگن خانم باردار نباید ب ماه نگاه کنه و مخصوصا وقتی ماه گرفتگیه.....حالا ماه از پشت پرده هم دیده میشه منم نمیخوام نگا کنما ولی هی میخوره ب چشمم .....بچم ماه گرفتگی نگیره؟؟خیلی استرس  دارم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

خرافاته ولی خب زیر نور مستقیم و دست زدن ب بدن عزیزم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ماه گرفتگی در اثر شک بزرگ ایجاد میشه..مثلا تصادف...فوت عزیزان... دعوا حسابی با شوهر..شکستن دل زن بادار به طور اساسی...نه ماه گرفتگی!!!

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

من شنیدم از قدیمیا ک نباید تو اون لحظه دستت به صورتت یا جایی از بدنت بوخوره وگرنه همون قسمت بدن بچت لک ماه گرفتگی میوفته

انگاری تا 3 صبحم هست

منم لپم داره میخاره 😑😑😐😐

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
من شنیدم از قدیمیا ک نباید تو اون لحظه دستت به صورتت یا جایی از بدنت بوخوره وگرنه همون قسمت بدن بچت ...

خرافات

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
من شنیدم از قدیمیا ک نباید تو اون لحظه دستت به صورتت یا جایی از بدنت بوخوره وگرنه همون قسمت بدن بچت ...

منکه همه جامو خاروندم سرم و دماغمو

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
سلام ماه گرفتگی در اثر شک بزرگ ایجاد میشه..مثلا تصادف...فوت عزیزان... دعوا حسابی با شوهر..شکستن دل ز ...

آره 

ترس شدید استرس شدید

قدیمم همین بوده چون برق نداشتن ماه که میگرفته کلا همه جا تاریک میشده و همه وحشت میکردن مادرهای باردار به خاطر وحشته بچه هاشون لک میزدن که به باور اشتباه فکر میکردن به دست مادر رو شکم بوده

الان این همه علم هست هنوز چسبیدن به خرافات بابا زشته به خدا اه

منکه همه جامو خاروندم سرم و دماغمو

سلام ببخشید میدونم این تاپیک قدیمیه ولی گفتم شاید بتونید جوابمو بدین شما گفتین زمان ماه گرفتگی به بدنتون دست زدین الان نی نیتون جای ماه گرفتگی داره یا خرافاته اینا 

ببخشید ی سوال دیگه میپرسم اینکه میگن تو ماه گرفتگی نباید به ماه نگاه کنیم آخه وقتی ماه گرفتگی میشه م ...

عزیزم بد به دلت راه نده روزاییم که میگن ماه گرفتگیه سعی کن ب اسمون نگا نکنی 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌