2789
عنوان

بهترین تصمیم...؟😔

130 بازدید | 20 پست

یکیو خیلییییی دوس داشته باشی ولی شرایطتون اصلا بهم نخوره اختلاف سنی 13سال داشته باشین خونه نداشته باشه ولی درامدش بدک نباشه مهربون و مرد صفت خوش بگذره باهاش ,لذت ببرین از همه چی(مهندس)

یکیم معمولی دوسش داشته باشی شرایطش و ایندش بهتر باشه اختلاف سنی 5سال خونه تو یه جای معمولی ولی اخلاق و رفتارش رو بعنوان مرد یکم دوست نداشته باشی ولی در کل پسر بسیار سالم و خوب (کارمند بانک)

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

وای چ سخت 😣

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم بودم اولی

ترجیح میدم باکسی باشم بهم خوش بگذره

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
اولیه، ولی چرا با اینکه ۸ سال از دومی بزرگتره پس اندازش کمتره؟🤨

ول خرجه😐😑😂از ایناییه که خوب زندگی کرده تا الان ولی خونه اینا نداره.دومیه برعکس جمع کرده

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
خیلی😑همش ذهنم درگیره همشششش

امان ازین درگیری ذهن ....

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
خیلی😑همش ذهنم درگیره همشششش

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری  

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
ول خرجه😐😑😂از ایناییه که خوب زندگی کرده تا الان ولی خونه اینا نداره.دومیه برعکس جمع کرده

دیدی خانوما تایپیک میزنن شوهرمون ول خرجه بی حساب کتابه از اونا نباشه بعدا هیجاناتتون فروکش کرد یه عالمه حرص میخوریااا