2777
2789
عنوان

کودک درونم بنظرتون فعاله؟؟؟؟

99 بازدید | 6 پست

از بچگی عاشق اسباب بازی بودم خیلی بازی میکردم چهارده سالگی ازدواج کردم الان که بیست وسه سالمه دوس دارم کلیییی اسباب بازی برا پسرم بخرم هرسری میرم بازار یچیز میخرم انگار به بهانه پسرم دوست دارم منم بازی کنم خیلی خوشم میاد چکارکنم میترسم یکی بفهمه مسخرم کنه😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 20سالمه شوهرم 26میریم پارک آب بازی میکنیم...تو تولدا جنگ برف شادی داریم دوتایی....بستنی میگیریم مث بچه ها از رو جدول راه میریم میخوریم....اینا رو گفتم ک نگران مسخره شدن نباشی خودت مهمی و دلت

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بیخیال بازیت رو بکن خیلیم خوبه آدم خودشو با این چیزا سرگرم کنه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

من یکی از فامیلامون 32سالشه زن داره همش جلو تلویزویون برنامه کودک می‌بینه الان زنش بارداره مَرده میگفت تنها دلیلم برای بچه آوردن اینه با بچم 2تایی برنامه کودک ببینیم مسخرمون نکنن

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج