2777
2789
عنوان

وزن جنین

57 بازدید | 6 پست

من ۳۲ هفته و ۴ روزمه.

وزن گیری جنین دکتر انجام داد گفت ۱۷۰۰ هست  اما  بیشتر انتظار داشتم وزنش باشه.دوهفته دیگه گفته بیا‌.چی بخورم این دوهفته؟

💚صلوات💚ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته سی و دومم،بیست و نه هفته ک سونو رفتم یک کیلو صدو هفده بود. وزنش،معلوم شد بهش خون نمیرسه خوب،از اونموقع هر روز بادام و گردو،بادام هندی و فندق و لیدی میل،بستنی و میوه جات و گوشت میخورم تا ببینم نتیجه داشته یان،البته من واسه خونرسانی بهتر بهش ک خوب وزن بگیره دارو استفاده میکنم

من هفته ۲۹ بچم ۱۴۴۰بود  الان نمیدونم چقده☹ لیدی میل بخور. مولتی ویتامین  شیر موز  ...

ممنونم💛

منم هفته سی و دومم،بیست و نه هفته ک سونو رفتم یک کیلو صدو هفده بود. وزنش،معلوم شد بهش خون نمیرسه خوب ...

ممنونم 💚💚

دکتر گفت کمه؟؟ خودت چقدر اضافه کردی؟ بستنی بخور. شیرموز پسته. 

تو اینترنت خوندم طبیعیه.ولی دکتر گفت رشدش کمه.گفت غذا بیشتر بخور.البته چندروزه لیدی میل هم میخورم.خودم ۱۲ کیلو حدودا اضافه شدم