2777
2789
ای وای حیف بود ک اخه اکثریت از کلاسای استاد سمندریان وارد شدن

آره خیلی حیف بود اما هرکاری کرد نتونست راضی کنه پدرمادرش رو...

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
یادت باشه قول دادیا همه ک میگن شبیه فلان بازیگری کاش ک واقعا خودمم بشم

ان شاءالله هرچی به خیر و صلاحت هست پیش بیاد برات تلاش کنی دنبالش رو بگیری توی سختی ها کم نیاری میشی عزیزم بازیگرا مگه کی هستن یکی مثل من و شما هستن دیگه. در ضمن خودت باش میخوایی موفق باشی فقط خودت باش و خودت رو قبول داشته باش.😍😍😘😘😘

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت ک تهرانی اونجا بیشتر میشه پیشرفت کرد 

اره امیدوارم توام ب خواستت برسی عزیزم هرچی ک هست

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
آره خیلی حیف بود اما هرکاری کرد نتونست راضی کنه پدرمادرش رو...

اخه چرا جلو پیشرفتشو گرفتن

ان شاءالله هرچی به خیر و صلاحت هست پیش بیاد برات تلاش کنی دنبالش رو بگیری توی سختی ها کم نیاری میشی ...

قربونت برم ک روحیه میدی نه بابا اونو ک شوخی کردم از کجا معلوم شاید من از اون طرفم بهتر شدم😂

😂😂😂 چرا مگه نی نی سایت دل نداره اخه

نمیدونم   دل داره؟ تا به حال بهش فکر نکرده بودم فکرم درگیر شد😮

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

نمیدونم    دل داره؟ تا به حال بهش فکر نکرده بودم فکرم درگیر شد😮

فکر کن یکم روش نتیجه رو اعلام کن😁

قربونت برم ک روحیه میدی نه بابا اونو ک شوخی کردم از کجا معلوم شاید من از اون طرفم بهتر شدم😂

ان شاءالله عزیزم همه چیز به همت خود آدم بستگی داره 

ان شاءالله عزیزم همه چیز به همت خود آدم بستگی داره 

اره واقعا هرچی ک بخوای اتفاق میوفته 

اخه چرا جلو پیشرفتشو گرفتن

چون مذهبی افراطی بودن و پدرش میگرفت غیرتم قبول نمیکنه دخترم رو بفرستم جلوی دوربین...

حتی خرج کلاس بازیگری رو هم خودش کار کرد و داد.

ولی استارتر اگه واقعا علاقته دنبالش کن هرجوری که شده

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
چون مذهبی افراطی بودن و پدرش میگرفت غیرتم قبول نمیکنه دخترم رو بفرستم جلوی دوربین... حتی خرج کلاس ب ...

اره واقعا از ته دلم یکی از ارزوهامه از بچگی الانم پیگیرم ک ی کلاس خوب پیدا کنم

نه بابا توهم چیه عاشقشم با خودم عهد کردم از بچگی ک اگه ی روزم از عمرم باقی بود برم دنبالش تا الان دن ...

نگفتم عاشقشی یا نه 

گفتم استعداد داری یا نه   

قدت چنده ؟ 

وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ ﴿۸﴾
نگفتم عاشقشی یا نه  گفتم استعداد داری یا نه     قدت چنده ؟

والا بقیه ک میگن دارم ۱۶۵

نگفتم عاشقشی یا نه  گفتم استعداد داری یا نه     قدت چنده ؟

حالا چرا دعوا داری😐🙄