2777
2789
چرا؟

چون تو شهری هستم ک هیچ کلاسی واسش تشکیل نمیشه هیچ حمایتی هم نمیشه با شوهر و ی دونه بچه هم نمیتونم کوچ کنم برم ی شهر دیگه واسه کلاس بازیگری 

وگرنه عاشق بازیگری ام ولی متاسفانه و متاسفانه نمیتونم 

مهربان باش و دوست بدار❤شاید فردایی نباشد...🌹
بیا با هم بریم😂

نه دوست ندارم بازیگری رو😚تو برو بازیگر شو من قول میدم طرف دار دوآتیشه ات باشم😍

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععع چجوری بود؟مدرسش کی بود؟

مدرسش یکی از کارگردانای تئاتر بود 

یه جزوه گفته بود یادم نیس چی بود هر جلسه هم روی یه مبحث کار میکرد چون اکثرمون سنمون کم بود بخاطر همین زیاد جدی کار نمیکرد که کسل نشیم

چون تو شهری هستم ک هیچ کلاسی واسش تشکیل نمیشه هیچ حمایتی هم نمیشه با شوهر و ی دونه بچه هم نمیتونم کو ...

عزیزم☹منم عاشقششششم

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
دخترعموم‌کلاس استاد سمندریان میرفت اما خیلی سال پیش بود،شاید ۱۵ سال پیش

ععع واقعا چی شد ادامه نداد دیگه؟نتیجه نداشت براش

نه دوست ندارم بازیگری رو😚تو برو بازیگر شو من قول میدم طرف دار دوآتیشه ات باشم😍

یادت باشه قول دادیا همه ک میگن شبیه فلان بازیگری کاش ک واقعا خودمم بشم

ععع واقعا چی شد ادامه نداد دیگه؟نتیجه نداشت براش

چرا خیلی خوب بود چندتا تئاتر هم کار کرد، ولی چون عموم مخالف بود فقط در حد همون تئاتر نگه داشت.

الان هم بعضی وقتا توی مدارس با بچه ها کار میکنه

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
چرا تو نی نی سایت بازیگر نداریم؟🤔

بازیگر تو نی نی سایت چیکار میکنه قربون شکلت برم یا الان سر فیلم برداریه یا استراحت میکنه پوستش خراب نشه.😕

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

استعداد داری یا توهم زدی؟

نه بابا توهم چیه عاشقشم با خودم عهد کردم از بچگی ک اگه ی روزم از عمرم باقی بود برم دنبالش تا الان دنیا ب وفق مرادم نچرخید ولی میخوام جدی پیگیر بشم

چرا خیلی خوب بود چندتا تئاتر هم کار کرد، ولی چون عموم مخالف بود فقط در حد همون تئاتر نگه داشت. الان ...

ای وای حیف بود ک اخه اکثریت از کلاسای استاد سمندریان وارد شدن

کدوم شهری؟اگه تهرانی ک برو دنبالش 

اره تهرانم میخوام برم ولی دوس دارم جایی برم ک واقعا نتیجه بده اخه خیلی زیاد شده

بازیگر تو نی نی سایت چیکار میکنه قربون شکلت برم یا الان سر فیلم برداریه یا استراحت میکنه پوستش خراب ...

😂😂😂 چرا مگه نی نی سایت دل نداره اخه