2777
2789
عنوان

گل پوتوس

69 بازدید | 10 پست

خسته شدم مگه نمیگن گل مقاومیه پچرا بهر سازی میزنه من میرقصم ولی بازم یجوری از بین میره,,یکی از گلدونام ک ریشه هاش گندید گفتن ابش زیاد بوده,,دومیه برگاش دونه دونه زرد شد گفتن کم اب دادی,,سومیشم الان دوباره برگاش بی حاله و داغون داره میشه..پشت پنجره جنوبیه ینی از ظهر افتاب میخوره,,هفته ای دوبار اب میدم,,چکارش کنم؟کودم دادم سه بیست!

والا من دوتا گلدون دارم بیچاره هارو ۲ساله گذاشتم رو اپن همونجوری نه خاکی نه کودی فقط آب هفته ای یه بار شاید😂😂😂ماشلا سرحالن

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوشاخه پتوسم  شده ۵ تا گلدون پُر

کاریشم نمیکنم هفته ای یکبار آب میدم بشون

امیدوارم گل ت سبز شه برات

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

هفته ای یه بار اب بده

کنار پنجره نذار 

نور کم میخواد 

گرمای خونه هم باعث پژمردگیش میشه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

منم یکی از گلای پتوسم که از گلخونه خریده بودم و تقریبا کوچیک بود بعد جند وقت دیدم داره خراب میشه ، از ریشه درشون اوردم و قسمت ته ساقه رو بریدم و برای مدتی گذاشتم تو اب موند تا ریشه داد و کمی که ریشه ها بلند شد تو خاک کاشتم منم گذاشتم پشت پنجره جنوبی ، الان تو تابستون که گرمه ۲ بار اب میدن اما حواسم هست تو زیر گلدونی اب جمع نشه که بمونه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز