2777
2789
عنوان

کاش یاد میگرفتیم

136 بازدید | 18 پست

کاشکی کمتر تو زندگی هم سرک می‌کشیدیم، کاش با پرسیدن سوالای شخصی باعث رنجش همدیگه نشیم، من چند ماهه ازدواج کردم و فقط یک ماهش رو تونستم اقدام کنم ماه های بعد یا سفر بودیم یا بخاطر ماه رمضون نشده بعدم یه کیست بزرگ و... الان منتظرم پریود بشم بعد برم آزمایش هورموني و جواب آزمایش شوهرمو ببرم پیش دکتر، ولی از بس همه میپرسن حامله اي؟ کی بچه میاری؟ دیر میشه ها! انقد استرسی شدم که کم کم دارم عصبی و افسرده میشم بخدا خیلی سخته تو رو خدا سرتون به زندگی خودتون باشه، البته من تنبلی دارم😔استرس جواب آزمایش شوهرمم بهش اضافه شده وقتی ازم سوال میکنن تا چند روز عصبی و ناراحتم و میرم تو فکر خداکنه همه بزودی دامنش ن سبز بشه کاش کنار هم آرامش داشتیم هعییی

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چند ماهه عروسی کردی بعد میپرسن بچه دار نشدی؟!!!!!!!😐😐😐😐😐😐

حالا اونا هیجی خودت جرا انقدر زود داری اقدام میکنی و درگیر دوا و دکتر شدی هان؟!!!!!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

شما همش چند ماهه ازدواج کردی!

یه بار که محکم جواب بدی میفهمن بهشون ربطی نداره

من سه سال ازدواج کردم بچه هم نمیخوام فعلا. هرکی میپرسه میگم به وقتش! میگن الان وقتشه و از این حرفا میگم هرکی وقت و زمان زندگی خودشو بهتر میدونه! 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

هستن اینجور ادمها تا وقتی باردارشدی نظر درمورد دختر پسری درمورد بیمارستان ودکتر درنورد دیر راه افتادن و... مدرسع دولتی یا غیر دولتی و.... هنیشه هستن 

تو صبور باش وبیخیال لبخند بزن وبگذر حتی درونت هم تکن نخوره

خالقمون بهتر از ما صلاحمون را میدونه

بقیه را ننیشه دهنشون وفکرشون را بست

روی خودت کار کن

مادرقوی سال تویی عزیزم موفق باشی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
چند ماهه عروسی کردی بعد میپرسن بچه دار نشدی؟!!!!!!!😐😐😐😐😐😐 حالا اونا هیجی خودت جرا انقدر زود د ...

چون شوهرم 36 سالشه، 4 ماه ازدواج کردم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

اهمیت نده خواهر ..بچه هم بیاری بعدش میگن دومیش رو کی میاری 

باز اون سوال کمتر آدمو آزار میده تا اینکه بهت بگن مشکل داری یا نازایی

بله ضعف فرهنگی داریم تو خیلی چیزا. فضولی هم یکیشه

عمه من خیلی ضعف داره تو این مورد. تا مجرد بودم منو کشت با این سوال چرا ازدواج نمیکنی؟ دیر میشه ها!

ازدواج کردم حالا سرویسم کرده چرا بچه نمیاری دیر میشه ها!

اون دفعه گفت تا بچه نیاری نمیام خونتون! منم گفت هدجور راحتین تا چند سال دیگه خبری نیست!

میگه تو عقل نداری دلخوشی زندگی بچه س! مجرد هم بودم میگفت این همه درس میخونی کار میکنی که چی؟ وقتی دلخوشی نداری! دلخوشی زندگی شوهره!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
عمه من خیلی ضعف داره تو این مورد. تا مجرد بودم منو کشت با این سوال چرا ازدواج نمیکنی؟ دیر میشه ها! ...

ببین بچه هم بیاری میگه کی دومی رو میاری؟ دومی رو میاری میگه اولی کی کنکور قبول میشه کی ازدواج میکنه؟ ته نداره که. واسه همین باید بیخیالی طی کرد 

ببین بچه هم بیاری میگه کی دومی رو میاری؟ دومی رو میاری میگه اولی کی کنکور قبول میشه کی ازدواج میکنه؟ ...

من به روی خودم نمیارم. همیشه معتقدم زندگی من فضول نمیخواد! تو هر شرایطی.