2777
2789
عنوان

خودکشی...مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 20 پست
مادره منم راضیه من بمیرم ولی بچه برادرش ی مو از سرش کم نشه من یادم میاد۴.۵سالم بود ی جا خودکار رنگی ...

باور کن منم همینجوری بودم. دختر داییم ۱ سال ازم بزرگتر بود، یه مدرسه می رفتیم. مامانم اومده بود دنبالم، دختر داییم رو دید بعد یه ۱۰۰ تومنی بهش داد (اون موقع ۱۰۰ تومن پول خیلی خوبی بود) گفت برو برای خودت از سوپری هرچی خواستی بخر. حالا به من هیچ وقت پول نمیداد، همیشه از بابام باید میگرفتم...میدونم آدم یادش نمیره ...ولی دنیا همیشه اینجوری نمیمونه، بالاخره شما یه روز مستقل میشی و مادرت هم سنش میره بالا....فقط به گذشته و همین لحظه فکر نکن

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم عزیزم ولی اخه میشه اسم مادر گذاشت روش؟

من عقدم یه جهاز برام خریده آنچنانی شهریه دانشگاه آزاد داد تا ارشد بگیرم حتی گفت برو دکتری بخون پولشو می دم هفته 300 می ده برم دکتر برا لاغری اما جونمو به لبم رسونده بیچاره ام کرده سر حسادتش فکر کرده شوهرم و مادر شوهرم اومدن منو بقاپن ازش مدام بدشونو می گه ناله و نفرین می کنه بهشون حتی تا پای دعوا رفته دیوونه ام کرده. حالا امشب یدفعه جو گرفتش گفت 500 تومن که هفته پیش دادمت بده. منم دادم بهش ولی خیلی بغض داره خفه ام می کنه

وکیل هستم سوال حقوقی داشتید در خدمتم 🌺خدایا خودت درستش کن خودت درستش کنی قشنگه... 🌺
باور کن منم همینجوری بودم. دختر داییم ۱ سال ازم بزرگتر بود، یه مدرسه می رفتیم. مامانم اومده بود دنبا ...

خب حسرت خوردنم ک یادم نمیره میره؟اما ی روزی همه چی درست میشه میدونم 

من عقدم یه جهاز برام خریده آنچنانی شهریه دانشگاه آزاد داد تا ارشد بگیرم حتی گفت برو دکتری بخون پولشو ...

منم از لحاظ مالی ساپورتم ولی دلم محبت میخواد یکم ی کوچولو فقط