2777
2789
عنوان

قلم چی

314 بازدید | 22 پست

سلام‌مامانای گل...میخواستم‌بدونم‌که قلم‌چی برای کلاس چهارم‌ دبستان هم‌آزمون یا کلاس داره....

و کتابای کمک‌آموزشی چی خوبه که برای پسرم‌بگیرم.نمیخوام‌ خیلی سنگین‌باشه و‌سوالای تیزهوشان داشته باشه دنبال این نیستم‌اصلا...فقط میخوام‌ که نمونه سوال داشته باشه و پسرم‌با تمرین‌و‌تکرار ریاضیشو‌خوب یاد بگیره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود قلمچی کتاباش خوبه من برای کنکور ازش استفاده کردم هیچ کتابی مثل کتاب ابی قلمچی برای ریاصی انسانی ...

خوده منم از دانش آموزای قلم جی بودم زمانی که اوایل کارشون‌بود.آزموناشو‌شرکت میکردم‌و‌همه کتابای کنکورشو‌داشتم...منتهی نمیدونم‌برای چهارم‌دبستان هم‌برنامه دارن

آزمون داره برای چهارم اما بجای قلمچی و آزمون و کلاس  معلم خصوصی بگیر براش ریاضی سال بعد رو با ...

آهااااا آخه اینجا میگیرن‌ساعتی ۵۰ تومن....بنظرتون بفرستمش کلاس؟

خوب اگر هزینه برات مهمه بفرستش کلاس 

خب امسال مدرسشو عوض کردم خیلی مدرسش پرهزینه شد...منتهی من اصلا برا معلم خصوصی و هزینش مشکلی ندارم...الان آموزشگاه ببرمش پرسیدم‌گفت ساعتی پنجاه تومن.اما پدرش راضی نمیشه میگه دبستانو چه به معلم‌خصوصی...میگه این‌مدرسه دوتا معلم‌دارن تو کلاس حواسشون به بچه ها هست.نگران‌نباش....اما انقدر شنیدم کلتس چهارم‌سخته استرس گرفتم....

خوب اگر هزینه برات مهمه بفرستش کلاس 

بهرحال پیگیری میکنم‌برای معلم‌بنظر منم تابستون کلاس ریاضی میرفت خوب بود....الان‌مدرسه جدیدشون اجبار کلاسای تابستونی گذاشته ریاضیو‌ میره خودش خیلی راضیه..

اگر پایه ریاضی متوسط و متوسط به پایین هست بفرست  اکثرا میفرستن

میدونین مدرسه قبلیش غیرانتفاعی تازه تاسیس بود ...من اشتباه مردم‌اونجا از کلاس اول فرستادم گول ظاهرشو‌خوردم....اماااا  امااا معلمای بسیار سطح‌پایینی داشت...با حقوق ماهی ۵۰۰.معلم‌هیچ کاری برا بچه هامون نمیکرد...همه تدریسش با من بود.خبر هم‌نداشتم‌از ۱۲ دانش آموز کلاسشون ۸ نفر کلاص خصوصی میرفتن..امسال دیگه درش آوردم.الان‌مدرسه جدید بچم‌داره کلاسای ریاضیشو‌خوب‌پیش میره‌شوهرم‌میگه همین‌کلاسا بسه...من‌فقط نگرانم.

خیلی سال گذشته اذیت شدم