2777
2789
خیر سرم رفتم ارایشگاه خوب تا خراب نکنه. اخه اگر خراب میشد دیگه نمیتونستم دوباره روش رنگ بزنم ولی بدت ...

عکسشو بزارببینیم شاید خودت اینطور فک میکنی

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
وسط برنج بریز ... اول مرغ بریزی میسوزه پایین

اره منم میگم دوستم میگ من مرغ اول میریزم بعد برنج زعفرونی بعد برنج سفید...ولی من خودم همه برنج زعفرونی میکنم میریزم بعد مرغ میریزم باز برنج زعفرونی

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دال عدس

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
هیچی . دارم غصه میخورم رفتم موهام رو برا زایمان رنگ و مش کردمو 550 تومن هم پول دادم ولی وقتی تموم شد ...

منم جمعه عروسی پسرداییمه کلی پول دادم لباس بدوزن واسم حالم ازش بهم میخوره حتی پارچه😔😔😔

💙💙💙💙
اره منم میگم دوستم میگ من مرغ اول میریزم بعد برنج زعفرونی بعد برنج سفید...ولی من خودم همه برنج زعفرو ...

منم دقیقا مثل تو درست میکنم هرجا دیدم یا خوردمم همین جوری بوده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
هیچی . دارم غصه میخورم رفتم موهام رو برا زایمان رنگ و مش کردمو 550 تومن هم پول دادم ولی وقتی تموم شد ...

عزیزم غصه نخور برا بچه ضرر داره بذار چندروز بگذره حتما همونی میشه ک میخای...نشدم بیخیال بابا از بچت ک مهمتر نیست

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
بهش گفتی اونیکه میخواستی نشده البته اینقدر توجیه میکنن  حالا شاید خوب شده وشما حساسی

چیزی نگفتم، چون کاریش نمیتونستم بکنم دیگه . مامانم میگه فانتزی جدیده ولی خودم اصلا دوستش ندارم. تقریبا این رنگی شده