2777
2789

من اومدم خونه مامانم میگن برامون تهچین مرغ درس کن ☹️☹️واسه خودمون ۲نفریم یادددارم ولی اینا ۵نفرن

چ جوری درس کنم بعد اگه مرغ اول بریزم بعد برنج زعفرونی ب نظرتون خوب میشه اخه من خودم وسط برنج میریزم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بد شده ؟؟  وای منم دوست دارم اخرای حاملگیم رنگ کنم دلم تنوع میخواد😕

برا رنگ و مش روز شماری میکردم چون روحیم خیلی گرفته بود. ارایشگره گفت برات پوست پیازی میزنم، یه هایلایت پوست پیازی یا همون صورتی کمرنگ میاد تو موهات. اینجوری که میگفت قرار بود توی نور سایه صورتی بندازه تو موهام ولی الان کل موهام صورتی شده. دارم دق میکنم. حیف اون همه پول. دیگه هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم

من اومدم خونه مامانم میگن برامون تهچین مرغ درس کن ☹️☹️واسه خودمون ۲نفریم یادددارم ولی اینا ۵نفرن چ ...

وسط برنج بریز ... اول مرغ بریزی میسوزه پایین

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
برا رنگ و مش روز شماری میکردم چون روحیم خیلی گرفته بود. ارایشگره گفت برات پوست پیازی میزنم، یه هایلا ...

اخ چه بد ...

یکی دوبار شاید شسته بشه کمرنگ تر بشه چه ضدحالی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

ما آش ماست داریم و خاگینه برا تنظیم فشار خونمون😆

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
همونجوری مثل قبل درست کن فقط موادتو دوبرابر کن 

خو مرغ اول بریزم بد نمیشه نمیسوزه بعد برنج بریزم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
خیر سرم رفتم ارایشگاه خوب تا خراب نکنه. اخه اگر خراب میشد دیگه نمیتونستم دوباره روش رنگ بزنم ولی بدت ...

بهش گفتی اونیکه میخواستی نشده البته اینقدر توجیه میکنن 

حالا شاید خوب شده وشما حساسی

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

یتیم چه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
اخ چه بد ... یکی دوبار شاید شسته بشه کمرنگ تر بشه چه ضدحالی

خودش میگفت شسته بشه کرم میشه ولی اینی که من میبینم حالا حالاها صورتیه. فردا هم وقت اتلیه برا عکس بارداری دارم. دارم دق میکنم. میخوام اتلیه رو کنسل کنم

یه دوستی داشتم میگفت : مامانم وقتی ظهرا قورمه سبزی میپزه پلو و خورشت رو جدا جدا میاره ولی شب همونا رو میکس میکنه میاره بخوریم    الان ما هم همین طوریم

از هیچ چیز به اندازه ی امید واهی نفرت ندارم