من اومدم خونه مامانم میگن برامون تهچین مرغ درس کن ☹️☹️واسه خودمون ۲نفریم یادددارم ولی اینا ۵نفرن
چ جوری درس کنم بعد اگه مرغ اول بریزم بعد برنج زعفرونی ب نظرتون خوب میشه اخه من خودم وسط برنج میریزم
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
چرا بد شده ؟؟ وای منم دوست دارم اخرای حاملگیم رنگ کنم دلم تنوع میخواد😕
برا رنگ و مش روز شماری میکردم چون روحیم خیلی گرفته بود. ارایشگره گفت برات پوست پیازی میزنم، یه هایلایت پوست پیازی یا همون صورتی کمرنگ میاد تو موهات. اینجوری که میگفت قرار بود توی نور سایه صورتی بندازه تو موهام ولی الان کل موهام صورتی شده. دارم دق میکنم. حیف اون همه پول. دیگه هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب