2777
2789
عنوان

بعد واکسن، خواهشا همه بیان

92 بازدید | 19 پست

کیا بعد واکسن کمپرس نزاشتم من  دخترم واکسن 6 سالگی زد صبح کمپرس سرد گذاشتم بعد ساعت 2 مادر شوهرم کمپرس گرم گذاشت براش الان چیکار کنم مگه نباید یه روز سرد باشه یه روز گرم، دستش باد کرده چیکار کنم اشتباهی براش گرم گذاشته اعصابم خورده، بعد واکسن هم برونش بازار تو گرما، اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر منم تاجندروز درد میکرد اصلا نمیشد دست زد یاتکونش دادبعدشم دوسه روز بادکرده بود طبیعی هست 

من کمپرس نذاشتم نه گرم نه سرد پسرم نمیذاره 

❄️چـون تُــودارم هـمـه دارمــ ؛دگـرم هیــچ نبـایـد...خُـــدا⭐️
عزیزم پسر منم تاجندروز درد میکرد اصلا نمیشد دست زد یاتکونش دادبعدشم دوسه روز بادکرده بود طبیعی هست

کمپرس گذاشتی حالا من کمپرس چیکار کنم گرم بزارم یا سرد مادر شوهرم اومد گرم گذاشت، بهداشت گفت سرد زیاد مهم نیست 

اصن نیازی ب کمپرس نیس😂من ک نزاشتم

چ سرد چ گرم

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

میترسم عفونت کنه

نه بابا خشک نگه داری مرطوب نباشه عفونت نمیکنه خصوصا هم که تابستونه استین کوتاه داره هوامیخوره خشک میمونه نگران نباش

کمپرس گذاشتی حالا من کمپرس چیکار کنم گرم بزارم یا سرد مادر شوهرم اومد گرم گذاشت، بهداشت گفت سرد زیاد ...

من نذاشتم پسرم نمیذاره

کمپرس گذاشتی حالا من کمپرس چیکار کنم گرم بزارم یا سرد مادر شوهرم اومد گرم گذاشت، بهداشت گفت سرد زیاد ...

نگران نباش دختر کمپرس زیادم مهم نیست