2777
2789
عنوان

یعنی دروغ گفته؟؟؟؟؟

150 بازدید | 10 پست

یه خانمی توی فامیل ما هست زیاد مورد اعتماد نیست یکاریایی کرده یجاهایی خودش انداخته وسط که زیاد کسی دلخوشی ازش کسی نداره مثلا طلا دزدیده بود از خانواده شوهرش و حالا بماند،شوهرش و دختره چون ازدواج اول نیستن از ترس آبرو مجبورن بسازن یه مدت حامله نمیشد بعد چند روز پیش گفتن حامله و مادرشوهرش خیلی خوشحال شده بود سه روز بعد گفتن سقط شده،یعنی میشه واقعا؟گفته حاملگی پوچ بوده،نمیدونم چرا حس میکنم دروغ میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سقط میشه.هیچ وقت کسی را قضاوت و سرزنش نکنید

من اصلا باهاش قهرم کاری بهش ندارم،میگم حاملگی پوچ مگر اول نباید جفت رشد کنه بعد وقتی ببینن جنین نیست میگن حاملگی پوچ ،اخه هنوز که به جنین نرسیده ،تازه فهمیده بود

چرا وقتتونوبااختلافات و سراززندگی دیگران دراوردن پرمیکنید .بخدا دروغ هم بگه وهرکاری کنه ب خودش وشوهرش مربوطه .گناهه دزدیشوهم میگی مگه دیدی باچشمای خودت؟

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
چرا وقتتونوبااختلافات و سراززندگی دیگران دراوردن پرمیکنید .بخدا دروغ هم بگه وهرکاری کنه ب خودش وشوهر ...

عزیزم این زن شوهر من میشه ،خیانتش که با چشمای خودم دیدم که طلاق گرفتم

عزیزم این زن شوهر من میشه ،خیانتش که با چشمای خودم دیدم که طلاق گرفتم

طلاق گرفتی وخیانت دیدی درکت میکنم .پس این مسله تموم شده وچیکار داری که زندگی تازه شوهرت الان چطوره وزن تازه اش چه دروغی میگه و..

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤