برای شفافیت پوستش روغن زیتون روزانه و کره، برای موی زیاد کاهو و شنبلیله (البته موی بدن هم زیاد میشه )،میوه ها کلا پوست رو خوشکل میکنند (به جز میوه های کال مثل گوجه سبز) مخصوصا خربزه، به، سیب، هلو و انار (انار لبهای بچه رو قرمز آبدار میکنه )،برگ کاسنی که البته الان نیست و باعث زایمان میشه، کرفس به هیچ عنوان نخور بچه تشنجی میشه. ویتامین دی که الان دکترا میدن بچه رو مو مشکی میکنه، ویتامین سی بچه موهاش خرمایی میشه. پرتقال قد بچه رو بلند میکنه، آناناس بچه رو خوش صدا میکنه. غذاهای مونده و فست فود، چای و قهوه وغذاهای سرخ کرده و ادویه پوست بچه رو کدر میکنه.خواندن سوره یوسف روی سیب و همزمان با انگشت دو طرف سیب رو فشار بدید خوشکل میکنه و چال لپ میاره. بازم اگر یادم اومد ميام میگم.
دقیقا من عمه هام زشت بودن به منم ارث رسید اححح درصورتی که مامانم خیلی نازه
آره عزیزم منم به عمه ام رفتم. حتی مشکلات هورمونیم. اه.
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خواهش. یه چیز دیگه اگر كاملا مطمئن شدی دختره، رازیانه بخور یا دمنوش یا عرق روزی نصف استکان دو یا سه بار در هفته. چشماش خوشکل میشه و برای سو چشمش هم خوبه ولی اگر نی نی پسره نخور چون رازیانه سرشار از هورمون زنانه است. اگر زیر دل درد، انقباض و دردهایی مثل پریودی گرفتی هم اصلاً نخور چون قاعده آور هست. ولی برای چشم عالیه.