2777
2789
عنوان

حوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 34 پست
حالا من گفتم شنا میتونید باور نکنید البته تدریس تو حوزه و تبلیغ درامدش زیاد نیس بیشتر عشق میخاد بع ...

باشه تمام حرفات درست ولی بد بختی این که حوزه تخصص یک چیز و موارد که شما گرفتین چیزای دیگه درآمدم همون کم ولی همه جا میشه کار کرد عجیب  

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من گفتم شنا میتونید باور نکنید البته تدریس تو حوزه و تبلیغ درامدش زیاد نیس بیشتر عشق میخاد بع ...

من به خاطر فعالیت و شاغل شدن .....دیدم مادی نیست ....چون خیلی سایت ها خوندم اول نیتت باید مادی نباشه ...دروغ که نه دوس دارم درامد داشته باشم ولی ...حوزه درکنار علم یاد گرفتن ..مهد هم برای بچه ام هست دیگه استرس بچمو ندارم 

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی دونستم برداشته بودن که فقط شرط معدل بود و مصاحبه

بله .متاسفانه .برید دفترچه ی سایت رو دانلود کنید نوشته داخلش خیلی سختر شده کار من

شما چی حوزوی هستید؟

باشه تمام حرفات درست ولی بد بختی این که حوزه تخصص یک چیز و موارد که شما گرفتین چیزای دیگه درآمدم همو ...

نه دیگ الان مثلا معلم دینی قران حوزوی میخاد

استاد دانشکده معارف حوزوی

نراکز مشاوره تو خیلی از ارگانها طلبه استخدم میکنن مث دادگستری 

اووووووه

تخصص خودشون دیگ

ولی خب دیگ بخای تبلیغ کنی یا تو خود حوزه فقط تدریس کنی درامد زیادی نداری خیییلی کمه ولی باربرکت

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....
من به خاطر فعالیت و شاغل شدن .....دیدم مادی نیست ....چون خیلی سایت ها خوندم اول نیتت باید مادی نباشه ...

اگ نیتت پول نیس برو حتما ان شاءالله موفقی 

بله عزیزم

اگ نیتت پول نیس برو حتما ان شاءالله موفقی  بله عزیزم

نه .صادقانه اولش از تحصیلات دنبال سطح اجتماعیو مادیات بودم ...ولی هرچی  دارم میرم جولو روی خوندم دارم کار می کنم دیدم رو عوض کنم ...از وقتی با دبیر قرانمون اشنا شدم 

نه .صادقانه اولش از تحصیلات دنبال سطح اجتماعیو مادیات بودم ...ولی هرچی  دارم میرم جولو روی خوند ...

ان شاءالله خدا کمکت کنه

اشکال نداره برو

برکاتش تو زندگیت عجیبه