2777
2789
عنوان

گره بندناف

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 22 پست

خب بنده ناف یا دوره گردن میفته یا میپیچه ب بدن بچه،،فقط و فقط ب پهلوی چپ بخاب خونرسانی خوب باشه،،و اینکه استراحت کن پله بالا پایین نکن خم و راست نشو تو خواب نشسته پهلو ب پهلو شو

از اجاره نشینے خسته شدم،ی صلوات واسه خونه دار شدنم میفرستی😞
ماشالله.خوش بحالت.برای منم دعا کن

عزیزم خدا دعا کنه،،اگه خدا بخاد بده مطمعن باشه صحیح و سالم میزاره بغلت فقط و فقط خدا ،،

از اجاره نشینے خسته شدم،ی صلوات واسه خونه دار شدنم میفرستی😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من پسرم رو توی 36 هفته به علت گره ی بند ناف ازدست دادم وطی تحقیقاتی که کردم اصلا ربطی به حرکت مادر نداره وکاملا شانسیه,,,ومن بدشانسترین بودم انشاله که شما زایمان کردید والان کوچولوتون بغلتون برای دل منم دعا کنید. انشاله خدا دوباره پسرم رو بهم برگردونه😢

سلام عزیزم من پسرم رو توی 36 هفته به علت گره ی بند ناف ازدست دادم وطی تحقیقاتی که کردم اصلا ربطی به ...

عزیز شما دیگه باردار نشدی؟ این اتفاقم برا منم افتاد تو ۳۴ هفتگی دخترمو از دست دادم 

عزیز شما دیگه باردار نشدی؟ این اتفاقم برا منم افتاد تو ۳۴ هفتگی دخترمو از دست دادم 

خیلی متاسفم عزیزم خدا صبرت بده😔😔بعد دوسال اقدام کردم تو ۸هفته ایست قلبی شد فعلا که خدا نمیخواد وهی روسیاهترم میکنه😭

خیلی متاسفم عزیزم خدا صبرت بده😔😔بعد دوسال اقدام کردم تو ۸هفته ایست قلبی شد فعلا که خدا نمیخواد وهی ...

انشالله ک خدا یدونه خوبشو بهت میده عزیزم ، مطمین با بهترشو نصیبت میکنه عزیزم ❤️ من برات اگه لایق باشم دعا میکنم❤️

سلام عزیزان. جنین منم تو هفته ۲۴ مرگ داخل رحمی شد. از ۱۸ هفته گفتن IUGR هست ولی شریان نافی و رحمی خوب بود هر دو  هفته داپلر میرفتم میگفتن خوبه فقط ده روز وزنش کم بود. اما یه دفعه ایست قلبی داد.از ۱۳ هفتگی یه دونه آسپرین میخوردم و از ۲۰ هفتگی ۲تا آسپرین و انوکساپورین ۶۰۰۰. و تا سونو آخر هم شریان های نافی رحمی و جفتی و مغزی خوب بود. ولی وقتی زایمان کردم دکتر گفت ۱ سانت اول سمت جنینی بند ناف دو تا گره داشته. بنظرتون راهی بود جلو این گره ها گرفته بشه و اینکه آیا سونو اشتباه نکرده که با وجود دو تا گره باز میگفت فشار شریان ها و جفت نرمال هست؟ عملاً روز بعد از آخرین سونو تو ۲۳ هفتگی دخترم ایست قلبی داد. خیلی ناراحتم لطفا اگر تجربه ای دارید بگید و اینکه آیا راهی داشته جلوی این اتفاق رو بگیرم؟ ۴۱ سالمه و حدود ۱۴ کیلو تو این ۶ ماه اضافه وزن داشتم.